Connect with us

Administrație

Twestival Local Sibiu 2009

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Twestival (Twitter festival) este un eveniment caritabil organizat de voluntari, pentru oamenii care se cunosc între ei prin serviciul de micro-blogging Twitter (http://twitter.com). De asemenea, toti cei care nu folosesc Twitter sunt bineveniti sa se alature distractiei.

La începutul acestui an, primul eveniment global Twestival a inspirat mii de oameni si a strâns $250.000 pentru proiecte de alimentare cu apa potabila. Noul eveniment, Twestival Local, pare sa fie si mai mare. Twestival Local ofera fiecarui oras din lume sansa sa gazduiasca propriul Twestival pentru o organizatie locala selectata. Comunitatea din Sibiu a ales organizatia locala, Prietenii Berzelor, prin vot online. Detalii la http://sibiu.twestival.com.

Twestival Sibiu va avea loc pe 11 Septembrie de la orele 19:00, în Club Oxygen (Str. Emil Cioran, Nr. 1-3 Casa de Cultura a Sindicatelor). Evenimentul va include o tombola, muzica mixata de DJ-ul clubului Oxygen si multe alte suprize, printre care si live streaming. Pentru a primi o invitatie la Twestival Sibiu, trebuie doar sa faceti o donatie între € 7,00 si € 100,00. Toate donatiile si fondurile obtinute în timpul evenimentului vor merge catre Prietenii Berzelor. 

Prietenii Berzelor este o asociatie care protejeaza populatia de berze albe din Cristian si zonele alaturate. Acestia planuiesc sa foloseasca banii obtinuti în urma evenimentului pentru construirea unui centru de recuperare a berzelor ranite în Cristian. Misiunea lor, de asemenea, este sa educe publicul, turistii si în special copiii în legatura cu protejarea mediului în care acestea traiesc.

Organizatoarea evenimentului, Kena Siu, a declarat: “Suntem foarte încântati în legatura cu primul eveniment Twestival la Sibiu si lucram îndeaproape cu echipa noastra de voluntari în vederea strângerii de fonduri pentru Prietenii Berzelor. Speram sa vedem cât mai multi membrii ai comunitatii locale venind la eveniment pentru a se distra alaturi de noi”.

Twestival Sibiu se bazeaza deja pe sponsori si parteneri, printre care Graffino, Club Oxygen, Sibiul.ro, Rebis, Restaurant Sonne, Banca Transilvania si altii, dar de asemenea înca avem nevoie de ajutor din partea voluntarilor si sponsorilor pentru a face din acest Twestival ceva memorabil. 

Partenerii globali în toate tarile pentru Twestival sunt Amiando, Citrix Online, Blurb si Causecast. Pentru o lista cu toate orasele ce planuiesc sa gazduiasca un Twestival în aceasta luna si pentru mai multe informatii, vizitati www.twestival.com. 

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *