Connect with us

Administrație

ISU sărbătorește Ziua Pompierilor în Piața Mare

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Piata Mare coperta site
Bannet continental 29 aprilie

Săptămâna aceasta au loc în Sibiu o serie de evenimente organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ( ISU) cu ocazia Zilei Pompierilor din România, sărbătorită anual în 13 septembrie.

Iată calendarul acțiunilor planificate:

Joi, 10 septembrie, începând cu ora 13.00, are loc Inaugurarea noului sediu a Gărzii de Pompieri Miercurea Sibiului.
Locația: strada Pompierilor, nr. 3, Orașul Miercurea Sibiului

Vineri, 11 septembrie, începând cu ora 09.00, au loc depuneri de coroane de flori la mormintele colegilor pompieri decedaţi în activitate: Sorin Vlad, Andrei Vasile, Grener Wilhelm și Mateiu Cosmin.
Locația: Sibiu, Agnita, Coveș și Șelimbăr

Duminică, 13 septembrie, în Piața Mare din municipiul Sibiu, se vor desfășura următoarele acțiuni:
Începând cu ora 11.00, Ceremonial militar și religios dedicat sărbătoririi a 167 de ani de la BĂTĂLIA DIN DEALUL SPIRII și a ZILEI POMPIERILOR DIN ROMÂNIA;
Între orele 10.00 – 12.00, expoziție cu tehnică de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu;
Între orele 10.00 – 12.00, punct de informare preventivă, prin care se popularizează măsurile specifice de prevenire a celor mai frecvente riscuri.

Duminică, 13 septembrie, între orele 14.00 – 18.00, se organizează evenimentul ”Ziua Porților Deschise” la toate subunitățile inspectoratului situate în municipiile Sibiu și Mediaș și orașele Agnita, Miercurea Sibiului și Avrig.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *