Connect with us

Administrație

Trafic temporar deviat sau închis pe o serie de strazi

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Comisia de circulatie a avizat pentru urmatoarea perioada închideri si devieri temporare ale traficului pe strazile Aleea Streiu, Odesa, Calea Gusteritei si Centumvirilor.

Strada Aleea Streiu va fi închisa complet traficului în perioada 23 noiembrie – 30 decembrie 2009 pentru a permite astfel executarea unor lucrari la reteaua de canalizare menajera. Lucrarile vor fi executate de Sistem Yapi, în baza contractului încheiat cu SC Apa Canal SA.

Pe strada Odesa, aceeasi firma va executa lucrari la reteaua de canalizare, strada urmând sa fie astfel închisa complet traficului în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie 2009.

în perioada 23 noiembrie – 14 decembrie 2009 firma Max Boegel va executa o serie de lucrari pe strada Calea Gusteritei, pe portiunea dintre strada Vulcan si podul de peste Cibin. Pentru executarea acestei lucrari traficul va fi temporar deviat pe strazile adiacente.

Pe strada Centumvirilor traficul va fi deviat pe strazile adiacente în perioada 23 – 28 noiembrie pentru executarea unor lucrari de reparatie la carosabil ce vor fi executate de SC DPC SA.

Municipalitatea roaga participantii la trafic sa aleaga rute ocolitoare pentru a evita astfel eventualele neplaceri în trafic.

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *