Connect with us

Administrație

Eco-Sal Mediaș dă startul campaniei „Curățenia de toamnă”

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

campanie curatenie toamna medias 2

campanie curatenie toamna medias 1La Mediaș începe campania “Curățenia de toamnă”. Aceasta se va desfășura în perioada 1 octombrie-13 noiembrie., operatorul de salubritate Eco-Sal colectând săptămânal, cu titlu gratuit, deșeurile biodegradabile din pubelele maro, deșeurile vegetale și cele voluminoase depozitate în fața proprietăților sau la punctele comune din zonele cu blocuri.

Medieșenii trebuie să verifice calendarul cu datele de colectare, să respecte programul, astfel încât activitatea operatorului de salubritate să nu se decaleze, dar și pentru a se menține curățenia pe domeniul public al municipiului.

Conducerea Eco-Sal amintește că, la centrul pentru preluarea, prelucrarea și valorificarea deșeurilor, medieșenii pot transporta cu un mijloc propriu orice tip de deșeu și depozitat pe categorii, tot cu titlu gratuit.

Programul centrului este Non-Stop și este localizat pe strada Gării, lângă Stația de epurare a apei, iar pentru orice informații se poate accesa site-ul www.eco-sal.ro, pagina de Facebook a operatoului, https://www.facebook.com/ecosal.medias sau telefonic, la numărul cu tarif normal, 0374.015.464.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *