Connect with us

Administrație

8300 lei din prăjituri

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania (Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbuergen – DWS) au organizat sâmbătă, 29 mai, o acţiune de strângere de fonduri pentru reabilitarea şi dotarea Grădiniţei nr. 37 din Sibiu. Acestea i-au invitat pe sibieni în curtea Colegiului Brukenthal să cumpere, în scop caritabil, cafea şi prăjuturi pregătite de ele. Pentru a putea strânge cât mai mulţi bani acţiunea a avut şi o tombolă pentru participanţi cu articole donate de membrii ai Clubului Oamenilor de Afaceri.

Datorită deschiderii sibienilor, la acţiunea de caritate s-au strâns peste 8.300 de lei. Primăria Sibiu, colectivul grădiniţiei şi organizatorii mulţumesc celor care s-au implicat în această acţiune şi care au ales să sprijine atât administraţia locală, dar mai ales pe micuţii care frecventează această unitate de învăţământ.

Acţiunea a fost organizată de doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri în colaborare cu Primăria Sibiu, Colegiul Naţional Brukenthal şi Parohia Bisericii Evanghelice.

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *