1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Teatrul Radu Stanca – drept la replica

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Teatrul Radu Stanca ne-a transmis un drept la replică:

,,Vă transmit prezentul drept la replică întrucat articolul Nu poţi face actorie dacă nu îţi bate inima în ritm de teatru tipărit în ediţia săptămânalului Sibiu 100% , anul III, nr. 49 conţine o serie de afirmaţii neadevărate.

Afirmaţia că <nu există transparenţă atunci când se fac castinguri> este neadevărată şi tendenţioasă. Teatrul Naţional Radu Stanca este o instituţie publică de spectacole subvenţionată de Consiliul Local al Municipiului Sibiu care demonstrează excelenţă în artele spectacolului prin premiile şi turneele întreprinse. Toate castingurile desfăşurate pentru selectarea unei distribuţii se organizează în cadrul instituţiei şi sunt deschise şi comunicate tuturor actorilor teatrului. Distribuirea unui actor se face din raţiuni strategice în funcţie de tipul personajului şi programările de spectacole. Mai mult decât atât, Teatrul Naţional Radu Stanca Sibiu promovează o politică de încurajare a educaţiei prin participare şi de sprijinire a tinerilor artişti talentaţi prin deschiderea castingurilor către studenţii Catedrei de Artă Teatrală din cadrul Universităţii Lucian Blaga Sibiu în colaborare cu cadrele didactice ale Secţiei Actorie. Dorim să aducem la cunoştinţă, de asemenea, că domnul Cătălin Grigoraş nu poate fi văzut la Teatrul Naţional Radu Stanca deoarece nu face parte din distribuţia niciunui spectacol jucat pe scena teatrului din Sibiu.”

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect