Connect with us

Administrație

Competiţie fotografică

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Fotoclubul Orizont invită pasionaţii de fotografie să se înscrie la competiţia fotografică internaţională ocazionată de cea de-a XIV-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică, Sibiu 2010.

Fotoclubul ORIZONT a furnizat neîncetat din 1973 până în prezent cultură şi artă nu numai pentru Sibiu ci şi întregii lumi. Pasiunea primilor organizatori împletită cu perseverenţa şi seriozitatea actualei echipe a făcut din Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu un creator de imagine pentru ţara noastră în întreaga lume.

în acest an Salonul Internaţional de Artă Fotografică se va organiza sub cele mai înalte patronaje de specialitate din lume: cel al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Image Sans Frontiere (ISF) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).
Temele din acest an sunt NOCTURNĂ şi o temă LIBERĂ. Formularele de înscriere se pot descărca de pe site-ul fotoclubului: www.orizontfoto.ro. Data limită de înscriere este 25 octombrie 2010.

„Competiţia fotografică din acest an se anunţă deosebit de stânsă. Valoarea medaliilor ce vor fi acordate de către instituţiile ce patronează evenimentul au stârnit interesul artiştilor fotografi din toate colţurile lumii. Imaginile de o reală valoare înscrise până în prezent în concurs, ne dau certitudinea că ediţia din acest an va fi una dintre cele mai bine cotate din istoria Salonului”, declară Liliana Popescu – Managerul Salonului.

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *