Connect with us

Administra╚Ťie

Gala pentru Supervoluntari din Sibiu aniverseaza 5 ani de succes

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

In 3 decembrie, de la ora 18, la Centrul de Conferinte Hotel Ibis din Sibiu se vor decerna premiile pentru cei mai activi voluntari in cadrul celei de-a V-a editii a Galei pentru Supervoluntari din judetul Sibiu.

15 ONG-uri si institutii scolare din judetul Sibiu si 10 voluntari au trimis aplicatii pentru editia din 2010 a unicului eveniment judetean care premiaza voluntarii activi, proiectele si sustinatorii acestora in cadrul a 15 categorii diferite. La eveniment, care anul acesta implineste cinci ani de existenta, sunt asteptati sa ia parte voluntari, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale aplicante, precum si oficialitati. Din program vor mai face parte momente artistice sustinute de Ansamblul de dansuri populare din Rasinari, o trupa de teatru, trupa de dans M&M din cadrul Casei de Cultura a Studentilor si Radu Nechifor, un talentat naist.

„Anul acesta Gala implineste cinci ani. Este incredibil cat de repede trece timpul, mai ales atunci cand esti implicat trup si suflet in activitati de voluntariat pentru comunitate. Am pregatit o seara plina de culoare, speram sa revedem o parte din voluntarii care activeaza de multi ani in domeniu, sa ii cunoastem pe colegii lor mai noi si sa aniversam impreuna cinci ani de activitati de succes” a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

In cadrul Galei din acest an va exista si un moment special dedicat partenerilor care au facut posibil acest eveniment de-a lungul anilor.

Pentru mai multe detalii contactati Claudia Popa, presedinte asociatia Colors (0745-052151).

Gala pentru Supervoluntari 2010 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directiile Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si Brasov si cofinantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. Parteneri: Hotel Continental Forum, Centrul de Conferinte Hotel Ibis, Dram Center 07, Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Simple Mind, Madstel Impex. Parteneri media : Kiss FM, Exact Media, Sibiu100%, Rondul de Sibiu, stiribrasov.ro.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat si are in implementare 10 proiecte.

 

Comenteaz─â

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *