Connect with us

Administrație

Concert extraordinar Guilty Lemon

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Una dintre cele mai în vogă trupe sibiene ale momentului susţine joi, 14 aprilie, un concert extraordinar în Music Pub Sibiu. Guilty Lemon este o formaţie de Neo Soul care s-a format în ianuarie 2007, la Sibiu. Formaţia combină elemente de funk, jazz şi r&b, fiind considerată una dintre formaţiile influente ale scenei muzicale sibiene.

Invitaţi la festivaluri şi concerte renumite din România, Guilty Lemon îşi începe ascensiunea în mai 2008, odată cu cştigarea Galelor Studenţeşti de Jazz, din cadrul Festivalului Internaţional de Jazz de la Sibiu. în perioada 2008-2010, trupa a avut o bogată activitate concertistică în toată ţara şi a participat la numeroase festivaluri de gen, în calitate de invitaţi speciali.

Momentan band-ul lucrează la primul album, ce va conţine 10 piese, şi care va apărea la sfârşitul verii. Lansarea albumului va fi urmat de un turneu de promovare în toate oraşele importante din România.

Membrii Guilty Lemon sunt deseori solicitaţi în proiecte importante. Printre cele mai valoroase colaborări se numără proiectul „Slang”, cştigător al Festivalului Cerbul de Aur, “Sixty Nine” şi “Trafic Blues Band”, “Big Band-ul Academiei de Muzica din Cluj”, „Morandi” şi „Horea Brenciu Band”.

Formula actuală a trupei numără cinci persoane: Mihaela Pîţan – voce; Mihai Pîţan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitara.

Intrarea la concert este liberă, iar după concert, trupa vă invită la un after party în Music Pub Extension.
Vă aşteptăm la un show deosebit de sunet şi lumină, promis de Guilty Lemon, în 14 aprilie, la Music Pub, situat în Piaţa Mică, la nr 23.

Concertul Guilty Lemon este organizat de Music Pub, cu sprijinul Radio Guerilla, Sibiu Media Center, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Grolsch.

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *