Connect with us

Administrație

Bursa locurilor de munca pentru persoanele defavorizate

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu organizeaza vineri, 20 mai 2011, „ Bursa locurilor de munca pentru persoanele defavorizate” in Sibiu (la sediul A.J.O.F.M din str. Morilor nr.51 A) si Medias ( la sediul Pheonix Speranta din str. George Toparceanu nr. 14), incepand cu ora 10.00.

Aceasta masura activa pentru prevenirea si combaterea somajului se adreseaza in mod deosebit somerilor in varsta de peste 45 de ani si persoanelor de etnie roma, grupuri tinta care intampina dificultati de integrare pe piata muncii dar este deschisa tuturor celor care nu au un loc de munca sau doresc shimbarea locului de munca actual. Participarea , atat a agentilor economici cat si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca este gratuita.
Prin intermediul bursei locurilor de munca pentru somerii peste 45 de ani organizate anul trecut au fost incadrate in munca 209 persoane iar prin organizarea bursei pentru persoanele de etnie roma din anul 2010 au fost incadrate in munca 11 persoane.
In cadrul actiunilor intreprinse de A.J.O.F.M. Sibiu in vederea identificarii locurilor de munca vacante au fost trimise invitatii unui numar de 46 agenti economici din judet.
Dintre acestia au confirmat deja participarea la bursa 6 ( 3 la Sibiu si 3 la Medias).
Cele mai multe locuri sunt pentru persoane fara studii superioare 40 si anume: paznici, cusatori articole din piele, muncitori necalificati , asistenti in relatii publice si comunicare.
Datele sunt preliminare, urmand ca pana la data desfasurarii bursei numarul agentilor economici participanti si a locurilor de munca sa creasca. In acest sens, angajatorii care doresc sa participe la bursa pot sa contacteze Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu, str. Morilor nr. 51 A , tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau agentia locala din Medias ( str. Aurel Vlaicu, nr. 31 – 33, tel. 0269/843731; 0269/846710).

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *