Connect with us

Administrație

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe străzile Rennes, Justiţiei, Şcoala de Inot, Z. Boiu şi I. Macelariu din Sibiu

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Pentru cuplarea la sistem a noilor conducte, alimentarea cu gaz va fi întreruptă marţi, 12 iulie a.c., între orele 09.00 şi 20.00, pe 15 străzi din municipiul Sibiu

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat lucrările pentru înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe străzile Rennes, Justiţiei, Z. Boiu, Şcoala de Inot şi I. Macelariu din municipiul Sibiu. Lucrarea face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează un număr de 27 de străzi din municipiul Sibiu şi care presupune înlocuirea a aproximativ 15 km de conducte de gaze naturale din oţel cu conducte noi de polietilenă. Aceste conducte prezintă rezistenţă, durabilitate şi flexibilitate ridicată. Valoarea totală a acestei investiţii se ridică la circa 6 milioane de lei.

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, 12 iulie a.c., începând cu ora 09.00, pe străzile B-dul Victoriei, Banatului, Dealului, Dr. I. Ratiu, Crişanei, Rennes, Şcoala de Inot, Lomonosov, Justiţiei, Z. Boiu, I. Macelariu, E.Cioran, Someşului, Transilvaniei şi Dr. M. Stanca din municipiul Sibiu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 20.00.

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

în cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau

0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil.

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *