Connect with us

Administrație

Ceremonial militar

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

La sfârşitul acestei săptămâni Sibiul va fi vizitat şi de un grup de cadre militare în rezervă şi în retragere, filiala Giurgiu şi din cadrul organizaţiei ofiţerilor şi sergenţilor în rezervă şi în retragere din garnizoana Ruse. Bulgaria. Cu acest prilej în ziua de 20 august orele 11, va avea loc un ceremonial militar la monumentul Ostaşului Român din Toate Timpurile amplasat pe platoul din faţa Cercului Militar Sibiu. Se vor mai depune coroane de flori şi din partea garnizoanei Sibiu. Oaseptii vor depune coroanele de flori la acest monument. Se vor depune coroane de flori si din partea garnizoanei Sibiu.

Cu acest prilej reprezentanţi ai oaspeţilor vor ţine alocuţiuni. La ceremonial participă împreună cu oaspeţii, reprezentanţi ai garnizoanei Sibiu, membri ai consiliului director ai Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere, membrii ai asociatii cultului eroilor din Sibiu, din Sibiu şi membrii ai cenaclului Literar George Topârceanu ai cercului militar Sibiu
Consiliul director al Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Sibiu adresează un cald apel celorlalţi camarazi din asociaţiei să ia parte la acest ceremonial militar şi în continuare la o întâlnire cu oaspeţii care va avea loc în sala de lectură a Cercului Militar Sibiu.

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *