7.6 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cindrea acuzat că a păgubit Parlamentul cu 8.000 de euro

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Deputatul sibian PSD, Ioan Cindrea, a fost acuzat oficial de Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI) că în perioada 05.10.2009-01.02.2011 şi-a angajat soţia, pe Amalia Cindrea, la biroul parlamentar, contrar prevederilor legale în vigoare. Prejudiciul calculat de ANI se ridică la 8.138 de euro, contravaloarea salariilor încasate de soţia deputatului. Ani a sesizat Parchetul de pe lângă înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu privire la posibila săvârşire de către Ioan Cindrea a infracţiunii de conflict de interese, prevăzută şi pedepsită de art. 253(1) din Codul Penal al României.

,, Asistăm  la o campanie murdară de intoxicare şi denigrare care încalcă principiile democratice dintr-un stat de drept. Afirm acest lucru pentru că apar în presă informaţii pe care eu nu le cunosc. Agenţia Naţională de Integritate, nu mi-a transmis nici un material din care să rezulte că sunt într-un aşa zis „conflict de interese”. Consider că nu am încălcat nici o lege din România, că nu sunt în conflict de interese şi că informaţiile care apar public încalcă grav principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie. în spatele acestei campanii murdare sunt interese exclusiv politice, iar instanţele judecătoreşti sunt singurele care vor dovedi că nu am încălcat nici o lege”, se arată într-un comunicat de presă semnat de deputatul Ioan Cindrea.

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

RAPORTOR LOCAL. “Anghel Saligny” va ridica județul

Primarii din județul Sibiu și Consiliul Județean Sibiu s-au mișcat bine în ceea ce privește depunerea proiectelor în programul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect