Connect with us

Administrație

Formula AS la Sibiu

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Echipa revistei săptămânale „Formula AS” are plăcerea de a vă invita să luaţi parte la vernisajul expoziţiei de fotografie „OAŞA” joi, 6 octombrie, la orele 18, în CASA HERMES din Piaţa Mică, nr. 11.. Evenimentul cultural-artistic care deschide seria manifestărilor de aniversare a 20 de ani de la întemeierea revistei „Formula AS” are doi actori principali: fotoreporterul IULIAN IGNAT, redactor la revista „Formula AS” şi părintele PANTELIMON ȘUȘNEA de la Mânăstirea Oaşa.

Călugăr şi preot înzestrat deopotrivă cu har duhovnicesc şi cu talent de excepţie, după ce şi-a dovedit măiestria ca pictor iconar, părintele Pantelimon îşi dezvăluie în expoziţia de la Sibiu, şi marele său talent fotografic, exprimat prin imagini de-o frumuseţe nepământeană. Nume foarte prezent în revista “Formula AS”, Iulian Ignat şi-a depus, şi el, marca pasiunii şi a talentului său fotografic incontestabil, în expoziţii notate la maximum.
Colegi de generaţie tânără (ambii au în jur de 35 de ani), cei doi artişti vor celebra la Sibiu o temă comună: OAȘA, mânăstire din Munţii Șureanu de care revista „Formula AS” este profund legată spiritual şi – prin prezenta expoziţie – cultural. Cele 40 de lucrări alb-negru şi color, cuprinse în expoziţie, vorbesc despre viaţa de zi cu zi a comunităţii de călugări de la mânăstire ori surprind credincioşi veniţi la slujbe şi la spovedanie.

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *