Connect with us

Administrație

Revelion fără artificii în Piața Mare

Odeta Veştemean

Publicat

pe

Municipalitatea a pregătit în acest an un revelion retro pentru sibieni, pe scena din Piața Mare urmând să concerteze Corina Chiriac, Gabriel Cotabiță, Adrian Romcescu, Riff, Adrian Daminescu și Silvia Dumitrescu. Invitatul special al serii este cântărețul italian Francesco Napoli, celebru în toată lumea pentru melodiile „Balla Balla”, „Lady Fantasy” și „Marina Marina”.

Trecerea dintre ani nu va fi însă marcată, ca în fiecare an, prin focuri de artificii, ci prin spectacol de lasere și lumini. „În contextul evenimentelor triste ale acestui sfârșit de an, Primăria Sibiu a luat decizia de a înlocui tradiționalul foc de artificii de la miezul nopții cu un spectacol de lasere, lumini și confeti care vor marca trecerea în noul an”, transmite Mirela Gligore, purtător de cuvânt Primăria Sibiu.

Programul de revelion din acest an a fost pregătit de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și va fi prezentat de Silvia Dumitrescu și Florin Apostol. Casa de Cultură a Municipiului a pregătit programul pentru Revelionul 2016. Anul acesta tema este una retro, lista artiștilor care vor concerta în Sibiu în noaptea dintre ani fiind formată din reprezentanți ai generației de aur a muzicii ușoare românești.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *