Connect with us

Administrație

Universitatea caută sponsori pentru CSU Sibiu

Diana Stancovici

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Reprezentanţii ULBS au anunţat că vor căuta finanţare pentru echipa de baschet CSU Sibiu în ideea de a suplini o eventuală retragere sau diminuare a fondurilor din partea sponsorului principal.

„Mi-am propus ca, la începutul anului, prin Consiliul Consultativ al ULBS, care este format și din manageri de companii și directori de bănci, să am o discuție pe tema aceasta. Eu sper să găsim măcar să suplinim ceea ce nu va mai da Atlassib”, a declarat Ioan Bondrea, rectorul ULBS.

Acesta a precizat că, deocamdată, nu se ştie exact ce urmează să se întâmple în 2016 cu finanţarea echipei.

„Legal, nu pot să finanţez echipa. Ei sunt foarte serioși, au obținut rezultate, publicul e fantastic și merită acest oraș o astfel de echipă. Din nefericire, în orașul Sibiu, nu este susținut sportul așa cum ar trebui și toți suntem de vină pentru asta. Căm unii pot legal, că alții nu pot…, dar toți ar trebui să fim alături”, a mai spus Bondrea.

Acesta a promis că va avea o discuţie cu „managerii de companii private care se pot implica” în finanţarea sportului şi, în special, a echipei de baschet.

CSU Sibiu se află în acest moment pe locul al doilea în campionatul Ligii Naţionale de Baschet, cu 7 victorii şi 4 înfrăngeri, acumulând, în total, 18 puncte.

De asemenea, CSU Sibiu este singura echipă care, de când a promovat în prima ligă de baschet masculin, în 1977, nu a mai retrogradat niciodată.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *