Connect with us

Administrație

Evenimentul 11EVEN din Sibiu ţi-a pregătit surprize de promorţii în materie de poveşti şi experienţe de viaţă excepţionale

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Vineri, 11 noiembrie 2011, cu începere de la ora 17.00, Centrul de Afaceri Sibiu va găzdui prima ediţie a evenimentului 11EVEN Sibiu. Ce va însemna acest eveniment pentru publicul participant? Spaţiul în care personalităţi din diverse domenii, precum şi oameni valoroşi cu sau fără expunere socială transmit experienţe, întâmplări, eşecuri din propria carieră şi viaţă, decizii luate în acele momente, principrii care au contribuit decisiv la evoluţia şi starea lor actuală. In acelaşi timp cu 11EVEN Sibiu, alte nouă oraşe din România vor găzdui un asftel de eveniment (Braşov, Cluj, Bucureşti, Timişoara, Suceava, Iaşi, Alba-Iulia, Mureş, Oradea). Mai mult decât atât, conceptul 11EVEN va poposi şi la Bruxelles, la începutul lunii decembrie.

Participând la 11EVEN Sibiu, veţi avea şansa să îi cunoaşteţei pe Adrian Soare (speaker motivaţional), Sandu Tăbîrcă (Director tehnic la clubul profesionist de fotbal Voinţa Sibiu din Liga I), Fane Tulpan (primul român care a atins Everestul), Adrian Raulea (psiholog/trainer/coach în inteligenţa emoţională), Oana Cunţan (avocat asociat al socieţătii civile de avocatură Cunţan şi Banea), Cristian Stoica (consultanţă şi proiectare în domeniul protecţiei mediului), Bogdan Brylynski (ziarist si initiatorul mai multe proiecte sociale), Cristian Ferseta (Conduce compania Ferseta e-Consulting Cabinet) si Cristian Rus (Creative Wizard la Poken Elvetia, cel mai mare dezvoltator de produse şi aplicaţii pe tehnologie NFC din lume)
Adrian Soare, unul dintre speakerii pe care publicul va avea şansa să îl cunoască dincolo de meseria pe care o practică, ne-a spus înainte de evenimentul 11EVEN: “Momentul de cumpănă a fost când a trebuit să renunţ la ce făceam profesional în firma în care lucram şi să plec pe cont propriu, de la zero, fără experienţă, fără clienţi, fără bani, fără să ştiu cum să fac lucrurile, doar că asta vreau să fac. Momentul cel mai bun a fost când mi-am dat seama că sunt singurul responsabil pentru viaţa mea şi deciziile îmi aparţin. M-am simţit liber.”
Mai multe informaţii despre speakerii prezenţi la evenimentele 11EVEN puteţi afla accesând: http://11even.ro/blog/ .

Participarea la evenimentele 11EVEN se face pe bază de bilet. Mai multe informaţii despre bilete pot fi găsite pe: http://www.11even.ro/inscrieri.php .

Evenimentele 11EVEN oferă posibilitatea auditorului de a asculta 11 speakeri cu experinţe extraordinare. îmi doresc ca participanţii la 11EVEN, după eveniment, să fie mai motivaţi provocărilor ce vor urma, să îşi dorescă mai mult, să înveţe din eşecurile si reuşitele invitaţilor, şi nu în ultimul rând implicarea lor în comunitate să fie mai mare, a declarat Eduard Stoica, organizator 11EVEN Sibiu.

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *