13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Mediașul și zona de nord a județului vor avea Birou de Înmatriculări Auto

Cele mai citite

Pe lângă centrul de examinări în vederea obținerii permisului de conducere, medieșenii și locuitorii din zona de nord a județului Sibiu vor avea destul de curând și un Birou de Înmatriculări Auto. Anunțul a fost făcut de către prefectul Ovidiu Sitterli în urmă cu două zile. Sitterli a precizat că Biroul de Înmatriculări va completa activitatea centrului de examinări pentru obținerea permiselor de conducere și a afirmat că înmatricularea autoturismelor va începe după obținerea tuturor echipamentelor tehnice și materialelor necesare funcționării. „Este o veste bună nu numai pentru municipiul Mediaș, ci și pentru localitățile din jurul acestui mare municipiu. Vă aducem la cunoștință că s-a înființat Centrul Local de examinare a candidaților în vederea obținerii permiselor de conducere. Facem prezentarea ordinului de înființare și a documentelor care au stat la baza emiterii acestui ordin și în fapt acest centru va funcționa începând cu data de 4 aprilie 2016. Este un termen pe care l-am propus și care este realizabil împreună cu Primăria Mediaș. De la început a a fost dimensionat și pentru următoarea activitate care urmează să se desfășoare, respectiv cea de înmatriculare a autovehiculelor. Vrem ca pe măsură ce reușim cu Ministerul Afacerilor Interne să achiziționăm prin procedura specifică, materialele și tehnicile necesare, să putem derula această activitate de înmatriculări auto, să completăm activitatea și cu această măsură”, a precizat prefectul Ovidiu Sitterli.
Centrul local de examinare a candidaţilor în vederea obţinerii permisului de conducere din Mediaş, dar și Biroul de Înmatriculări vor deservi locuitorii din zona de nord a judeţului Sibiu, respectiv municipiul Mediaş, oraşele Dumbrăveni și Copşa Mică şi comunele Şeica Mică, Şeica Mare, Micăsasa, Axente Sever, Moşna, Dârlos, Bazna, Blăjel, Brateiu, Biertan, Aţel, Alma, Hoghilag, Laslea, Tîrnava şi Valea Viilor.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect