fbpx
Acum citesti:
In chestiuni administrative, Astrid Fodor se sfatuieste cu Iohannis
Intreg articolul 1 minute de lectura

In chestiuni administrative, Astrid Fodor se sfatuieste cu Iohannis

Primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a declarat miercuri, după lansarea candidaturii, că discută despre chestiuni administrative ale oraşului cu fostul primar, actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis.

Întrebată dacă se sfătuieşte, în perioada campaniei electorale, cu fostul ei lider de partid şi şef din Primăria Municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, Astrid Fodor a răspuns: “Pentru campanie, nu. Are destule alte probleme domnul preşedinte, nu să se ocupe de campania noastră”. Fodor a declarat că discută însă cu preşedintele despre Sibiu.

În timp ce înlocuitoarea lui Klaus Iohannis în funcţia de primar al Sibiului continuă să discute chestiuni administrative cu preşedintele, cel care a preluat funcţia de lider al FDGR de la Iohannis, Paul Porr, a spus că nu discută cu acesta, din lipsă de timp.

“Nu, pentru că nu cred că are timp”, a spus Paul Jurgen Porr, întrebat fiind dacă cere sfaturi preşedintelui Iohannis în campania electorală.

Medicul Paul Porr este consilier judeţean din 2008 şi candidează pe lista FDGR, pe care ocupă primul loc, pentru Consiliul Judeţean.

Astrid Fodor candideaza pentru functia de primar al municipiului SIbiu.

Sursa: Agerpres

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.