Connect with us

Administrație

Teodor Neamţu: Am investit peste 80.000 de lei în străzile municipiului Mediaş

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

ASFLATARE M MEDIAS  2

Municipalitatea medieşeană a cheltuit de la începutul lunii aprilie şi până în prezent aproximativ 80.000 de lei în străzile din oraş. S-a turnat covor asfaltic în suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi în cartierele Vitrometan şi Moşnei. De asemenea, operatorul de drumuri a intervenit şi petru reabilitarea altor drumuri prin plombe asfaltice, macadam, lucrări la reţelele de trotuare sau ridicare cămine la cotă.    

Astfel, pentru 12.000 mp de covor asfaltic s-a cheltuit 617.000 lei, iar pentru 312 mp de plombe, 19.000 lei. Alţi 136.000 lei s-au cheltuit pentru macadam,  2.411 mii lei pentru marcajele rutiere transversale şi 2.834 de mii de lei pentru lucrările de ridicare a căminelor la cotă.

Urmează ca în perioada următoare să fie finalizate mai multe străzi din cartierul Vitromentan.  Marcajele rutiere vor continua după refacerea sistemelor rutiere afectate de lucrările de introducere a reţelelor de apă şi apă uzată.

“Încet-încet infrastructura rutieră în municipiul Mediaş se va pune la punct”, susţine Teodor Neamţu, primarul municipiului Mediaş. 

 

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *