Connect with us

Administrație

40 de şantiere pe străzile din Sibiu

Odeta Veştemean

Publicat

pe

DSC 3395

Potrivit municipalităţii, în Sibiu sunt deschise în prezent 40 de şantiere prin care se modernizează străzi şi reţele de utilităţi, iar în următoarea perioadă vor intra şi alte drumuri în reparaţii.

 

Printre acestea, străzile Izvorului şi Bârsei. Pe strada Izvorului, pe tronsonul dintre strada Hermann Oberth şi intrarea spre Spitalul de Urgenţă, traficul se va închide total. Pe o perioadă de aproximativ două luni DPC va schimba bordurile şi va repara carosabilul. În această perioadă strada Lucian Blaga va permite circulaţia în dublu sens pentru a fi folosită ca rută ocolitoare. 

Strada Bârsei, pe porţiunea dintre strada Dimitrie Cantemir şi strada Profesor Aurel Decei, traficul se va închide timp de două săptămâni începând de luni, 20 mai pentru a permite înlocuirea bordurilor şi reparaţia carosabilului.

De asemenea, pe strada Oituz se vor executa lucrări de reparaţii pe porţiunea dintre strada Hipodromului şi strada Mărăşti. Pe perioada executării lucrărilor, timp de aproximativ trei zile, circulaţia va fi permisă în dublu sens pe strada Oituz, între străzile Mărăşeşti şi strada Hipodromului, pe partea cu grădiniţa.

Circulaţie cu restricţii în Oraşul de Jos. Pe strada Ocnei urmează să fie turnat primul strat asfaltic, fiind necesară închiderea intersecţiei străzilor Faurului – Ocnei – 9 Mai. Prin urmare, strada Faurului se va închide complet de la strada Târgu Vinului. Circulaţia dinspre/înspre Piaţa Mică va fi permisă totuşi în această perioadă către/dinspre strada 9 mai. 

Pe strada Turnului lucrările la reţele sunt finalizate, iar începând de luni, 20 mai strada se va închide pe tronsoane pentru reabilitarea infrastructurii rutiere. În prima fază se va închide parcarea de lângă piaţă, apoi din 1 iunie se va închide complet traficului porţiunea dintre strada Valea Mare şi Piaţa Cibin.

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *