13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Pe Calea Cisnădiei și Calea Poplăcii se va circula în această toamnă

Cele mai citite

O parte dintre șantierele deschise pe străzile din oraș vor fi terminate până la sosirea sezonului rece, iar restul vor intra în conservare peste iarnă. Potrivit primăriei, lucrările de modernizare pe străzile Calea Poplăcii şi Calea Cisnădiei vor fi redate traficului în această toamnă. Pe Calea Poplăcii, pe tronsonul dintre strada Avrig şi Piaţa Sadu, se lucrează la trotuare şi la sensul giratoriu şi urmează să se aştearnă uzura, iar pe porţiunea dintre Piaţa Sadu şi Jandarmerie se coboară cablurile aeriene în canalele subterane, urmând să se lucreze la trotuare, parcări şi stratul asfaltic de uzură.

Pe Calea Cisnădiei s-a turnat primul strat asfaltic și se coboară cablurile aeriene în canalele subterane. După ce se vor finaliza trotuarele, se va turna şi stratul de uzură. Această stradă va fi redată traficului până la intrarea în iarnă. Pe strada George Topârceanu lucrările s-au încheiat. Constructorul va efectua în următoarea perioadă marcajele şi va amenaja zonele verzi. Pe strada Tudor Arghezi se lucrează la conducta de transport de apă. Imediat ce această lucrare este finalizată se va trece la reabilitarea structurii rutiere. La cele trei poduri din Cartierul Tineretului structura de beton este aproape finalizată, constructorii începând lucrul la suprastructura acestora.

Pe strada 9 mai se lucrează pe tronsonul dintre strada Faurului şi strada Târgului la bordurare şi balastare. Constructorul estimează că până la intrarea în sezonul rece acest tronson va fi la stadiul de prim strat asfaltic, strada urmând să fie provizoriu deschisă traficului pe perioada iernii, în condiţii de şantier. Se lucrează de asemenea la aleile din Cimitirul Municipal, acestea apropiindu-se de finalizare. Şi aleile din Cimitirul Eroilor sunt trasate şi pregătite de asfaltare. Lucrările de reconfigurare continuă şi pe strada Bahluiului. Piatra spartă este aşternută şi se lucrează la trotuare. Strada va fi redată traficului la jumătatea lunii noiembrie.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect