15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Iohannis: Dragi români, nu vă pierdeţi încrederea în România!

Cele mai citite

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 31 decembrie, un mesaj cu prilejul Anului Nou.
Vedeti AICI mesajul presedintelui.
Vă prezentăm în continuare textul mesajului:
„Dragi români,
În urmă cu zece ani, ţara noastră devenea oficial stat membru al Uniunii Europene, un obiectiv care nu ar fi fost posibil fără efortul depus de fiecare dintre noi.
Acum un deceniu, părinții au început să construiască pentru copiii lor o lume mai bună. Opțiunea europeană a României a avut o puternică susţinere publică pentru că oamenii au aderat, în primul rând, la un set de valori şi principii: o democrație consolidată, domnia legii, o viață demnă, în pace și bunăstare.
De aceea, urmașii celor care au construit România europeană au datoria să păstreze și să întărească pentru generațiile care vin moștenirea pe care au primit-o. Progresele făcute până acum nu trebuie încetinite, ci continuate cu determinare şi responsabilitate.
Dragi români,
Fie că trăiţi în ţară sau sunteți plecați peste hotare, nu vă pierdeți încrederea în România! Mai avem încă multe de făcut, dar am speranţa că, împreună, vom reuşi!
La mulți ani tuturor și un An Nou fericit!”

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect