fbpx
Connect with us

Info utile

Alegerea celui mai bun cărucior 3 în 1

Publicitate

Published

on

Vă pregătiți să vă întâmpinați noul copil, dar nu sunteți sigur de ce fel de cărucior aveți nevoie? Descoperiți câteva dintre beneficii și ce trebuie să căutați atunci când luați în considerare cărucioare 3 în 1.

Configurațiile multiple ale unui cărucior 3 în 1 sunt concepute pentru a vă oferi o soluție completă din prima zi – fiți pregătiți pentru prima plimbare acasă de la spital și numeroasele alte aventuri.

Ce este un cărucior 3 în 1?

Carucioare 3 în 1 reprezinta o opțiune versatila, ideală pentru părinții care caută o soluție unică. În general, seturile de cărucioare includ un cadru de stroller, un coș, cărucior pentru copii, plus un scaun auto pentru bebeluși. Sunt potrivite pentru utilizare din momentul în care se naște un bebeluș, până la vârsta de 5 ani.

Dacă alegeți un cărucior 3 în 1, nu va trebui să vă întrebați dacă aveți tot ceea ce aveți nevoie, indiferent dacă vă plimbați mai aproape sau mai departe de casă. De asemenea, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la cumpărarea separată a căruciorului și scaunului auto, dacă diferitele componente sunt compatibile sau dacă trebuie să cumpărați adaptoare.

Cu mai puține cuvinte, alegerea căruciorului 3 în 1 pentru bebeluși potrivit vă economisește timp și bani, deoarece nu va fi nevoie să cumpărați alte produse diferite separat.

Care este cel mai bun cărucior pentru bebeluși?

Când căutați cel mai bun cărucior, poate fi util să enumerați tot ceea ce vă va ușura viața dvs. și partenerului dvs. Dacă nu sunteți sigur de ce aveți nevoie, un sistem complet de călătorie 3 în 1 ar putea fi ceva ce ați dori să luați în considerare, mai ales dacă este unul care vă poate sprijini pe deplin în toate călătoriile dvs. Ultimul lucru pe care îl doriți este să aveți prea multe echipamente pentru bebeluși care nu se conectează ușor și să vă treziți bebelușul care doarme, în timp ce încercați să îl folosiți.

Cărucioarele 3 în 1 sunt sigure pentru bebelușul meu?

Căruciorul 3 în 1 pe care alegeți să îl cumpărați trebuie să respecte reglementările de siguranță din regiunea dvs. Când vine vorba de siguranța sistemului de deplasare, este fundamental să vă asigurați că copilul dvs. are sprijinul potrivit pentru cap, gât și spate, în special pentru nou-născuți, deoarece mușchii lor nu sunt încă dezvoltați pe deplin.

De exemplu, atunci când alegeți un scaun auto, asigurați-vă că verificați ce tip de caracteristici și accesorii sunt incluse, pentru a vă asigura că bebelușul dvs. are suficient suport, pentru a preveni accidentarea în cazul în care bebelușul dumneavoastră este expus la mișcări bruște.

Știați că un scaun auto pentru bebeluși este obligatoriu atunci când faceți prima călătorie acasă de la spital? În funcție de țară și regiune, poate fi necesar să căutați o opțiune care să se potrivească perfect mașinii dvs., cum ar fi o bază de scaun auto compatibilă. Nu uitați să verificați din nou dacă scaunul auto ales este compatibil cu sistemul de ancorare din mașina dvs. Acest lucru poate varia în funcție de modelul de mașină (mai nou, față de cel mai vechi) și, de asemenea, în funcție de reglementările de siguranță din regiunea dvs.

Indiferent de configurație, asigurarea siguranței căruciorului este, de asemenea, crucială pentru protejarea copilului în timpul deplasării, indiferent dacă folosiți scaunul auto sau căruciorul pentru copii.

Cum funcționează cărucioarele 3 în 1?

Există multe modele de cărucioare 3 în 1 disponibile pe piață, cu caracteristici diferite. Totuși, există două lucruri cheie pe care am dori să le subliniem, care credem că vă pot ajuta să faceți alegerea potrivită.

Versatilitate

Ideea unui cărucior 3 în 1 este de a permite părinților să schimbe configurațiile fără probleme. Cărucioarele sunt prevăzute cu butoane și sisteme click-in special concepute, pentru a facilita înlocuirea coșului cu un scaun auto pentru bebeluși sau un cărucior pentru copii, în doar câteva clicuri. Veți putea conecta și deconecta diferitele piese, astfel încât să puteți utiliza configurația de care aveți nevoie în diferite situații.

Când vă gândiți să cumpărați un cărucior 3-în-1, poate fi cu adevărat util să cercetați totul, de la asamblare până la instalare, și să vă gândiți dacă acel cărucior specific vă satisface nevoile și se potrivește stilului dvs. de viață. Un alt lucru important al oricărui cărucior este cunoașterea modului în care diferitele configurații vor afecta modul în care acesta se pliază.

Cu cât un cărucior 3 în 1 are mai multe funcționalități, cu atât îl veți putea folosi în mai multe scenarii (și îl veți putea adapta la fiecare etapă de creștere a copilului dvs.).

Manevrabilitate

Manevrabilitatea este, de asemenea, importantă atunci când faceți alegerea. Totul are de-a face cu oferirea de confort nu numai pentru bebelușul dvs., ci și pentru dvs. Un cărucior care nu merge ușor, mai ales dacă vorbim de spații mai înguste și de terenuri mai aspre, va face lucrurile mai stresante.

În funcție de scopul pentru care căutați un cărucior, dacă căutați un cărucior urban sau un cărucior pentru toate tipurile de teren, roțile mai mici sau mai mari vă pot ajuta să faceți alegerea corectă. Cărucioare cu roți pivotante mici sunt agile și foarte ușor de manevrat. Alte cărucioare de dimensiuni mari au roți mai mari, care, combinate cu suspensiile special concepute, vor face orice plimbare, pe orice teren, pe cât de ușoară și netedă poate fi, chiar și atunci când căruciorul este complet încărcat.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info utile

Sfaturi pentru zilele caniculare

Publicitate

Published

on

Vara și-a intrat în drepturi și temperaturile sunt din ce în ce mai crescute. Este perioada la care visăm tot anul și care ne duce cu gândul la: vacanță, mare, soare și seri răcoroase în natură alături de cei dragi.

Însă, până la vacanță, sunt zile în care trebuie sa ne continuam activitățile zilnice și să muncim, chiar dacă termometrele merg spre zona roșie. Aceste zile nu trebuie sa ne spulbere bucuria acestui anotimp. Dacă suntem atenți la câteva detalii simple și avem grijă de noi, vom putea profita de beneficiile acestui anotimp în fiecare zi. Iată ce poți face pentru a te simți mai bine într-o zi călduroasă.

Ai grijă de corpul tău

Hidratează-te suficient. Apa te ajută să te răcorești și îți va ajuta organismul să funcționeze corespunzător. Când vrei să te hidratezi, bea apă. Băuturile dulci și cele carbogazoase nu te vor ajuta să te hidratezi corespunzător.

Bea apă chiar și atunci când nu îți este sete. Poți combate disconfortul și deshidratarea în zilele călduroase, doar dacă bei suficientă apă. Hidratarea te ajută să te concentrezi mai bine și îți oferă energia necesară în zilele caniculare. Poartă mereu în geantă sau în rucsac o sticlă cu apă, iar pe birou găsește-i un loc special unei sticle sau unei carafe cu apă. O poți aromatiza cu frunze de mentă, lămâie, busuioc, rozmarin, sau orice altă plantă aromatică preferi. Va arăta foarte bine și te va îndemna să te hidratezi mai des.

Alege mâncare care să îți ofere senzația de răcoare

În timpul zilei, consumă cât mai multe fructe și legume, salate sau o supă la temperatura camerei.

O porție de fructe proaspete, de la frigider, te va ajuta să te răcorești și să îți recapeți energia într-o după amiază călduroasă.

Îmbracă-te corespunzător

Alege haine ușoare, care să îți ofere confort și să te protejeze de soare. Optează pentru culori deschise și materiale de calitate.

Încălțămintea lejeră, din materiale textile, care lasă piciorul să se aerisească, este alegerea perfectă pentru vară. Pe Fashion Days găsești foarte multe modele de pantofi potriviți pentru vară.

Stai la răcoare în perioada caniculară

Dacă trebuie să ieși afară, încearcă să mergi pe alei cu cât mai mulți copaci și fă des popasuri la umbra lor pentru a te hidrata și a te răcori.

În interior, optează pentru o temperatură moderată. Nu seta aparatul de aer condiționat pe  temperaturi foarte scăzute chiar dacă simți nevoia de răcoare. Diferența foarte mare dintre căldura de afară și răcoarea din casă nu este benefică pentru organism.

Protejează-te de soare

Ai grijă de pielea ta. Folosește creme cu factor de protecție de fiecare dată când mergi prin soare. Pentru a evita insolația, acoperă-ți capul cu o pălărie sau cu o șapcă și nu uita ochelarii de soare.

Continue Reading

Info utile

Malta a trecut direct în zona roșie. Monaco, Danemarca și Irlanda, în lista galbenă

Avatar

Published

on

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a actualizat, joi, lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat în contextul pandemiei de COVID-19.

Lista statelor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Malta a trecut din zona verde direct în cea roșie. Monaco, Danemarca și Irlanda, pe lista galbenă. Față de săptămâna trecută, se regăsesc acum în zona roșie și Malta, Gibraltar, Iran, Irak, Libia, Insula Man, Insulele Feroe, Botswana și Curacao. Pe lista verde au trecut Chile, Bolivia și Saint Kitts și Nevis.

În zona galbenă, se regăsesc acum și Monaco, Irlanda, Danemarca, Maldive, Indonezia, Thailanda, Oman, Bahamas, Guatemala, Zimbabwe și Eswatini.

Zona roşie

Insulele Virgine Britanice – 54.0
Jersey – 24.9
Cipru – 14.8
Seychelles – 12.6
Fiji – 12.4
Mongolia – 9.3
Tunisia – 8.6
Marea Britanie** – 7.4
Cuba – 7.2
Gibraltar – 6.8
Olanda – 6.
Namibia – 6.5
Botswana – 6.2
Spania – 6.2
Columbia – 5.5
Kuweit – 5.2
Georgia – 4.8
Andorra – 4.8
Argentina – 4.8
Malaezia – 4.6
Libia – 4.2
Portugalia – 4.1
Africa de Sud** – 3.9
Malta – 3.8
Costa Rica – 3.6
Insula Man – 3.6
Panama – 3.4
Iran – 3.4
Suriname – 3.3
Kazahstan – 3.1
Irak – 3.0
Insulele Feroe – 3.0
Brazilia** – 2.9
Nepal** – 0.8
India* – 0.4

Zona galbenă

Grecia – 2.9
Kârgâzstan – 2.8
Luxemburg – 2.8
Maldive – 2.8
Curacao – 2.8
Monaco – 2.7
Federaţia Rusă – 2.5
Oman – 2.4
Emiratele Arabe Unite – 2.3
Insulele Virgine ale Statelor Unite – 2.3
Indonezia – 2.2
Paraguay – 2.2
Irlanda – 2.0
Zimbabwe – 2.0
Trinidad şi Tobago – 1.9
Danemarca – 1.9
Thailanda – 1.8
Guatemala – 1.8
Bahamas – 1.7
Uruguay – 1.7
Eswatini – 1.6

Restul țărilor se află în zona verde.

Continue Reading

Info utile

Casierii închise, vineri, la Apa Târnavei Mari

Avatar

Published

on

Operatorul regional Apa Târnavei Mari vă informează că vineri, 23 iulie, serviciile Relații Clienți și casieriile operatorului din municipiul Mediaş şi din oraşele Agnita şi Dumbrăveni sunt închise. În ziua de 23 Iulie nu se vor prelua telefonic transmiteri de index.

Clienții aflați în perioada de transmitere a indexului pot folosi Contul de client, adresele de e-mail: relatii.clienti@apatarnavei.ro sau
transmitere.index@apatarnavei.ro (pentru zona Mediaș), adresa de e-mail: dumbraveni@apatarnavei.ro (pentru zona Dumbrăveni), adresa de e-mail: agnita@apatarnavei.ro (pentru zona Agnita) sau formularul tipizat de pe site-ul companiei, la secțiunea Transmitere index contor, http://apatarnavei.ro/citire-index/ .

Contravaloarea serviciilor de apă-canal poate fi achitată în conturile operatorului indicate pe facturi, online prin intermediul Contului de client de pe site-ul www.apatarnavei.ro, prin intermediul diferitelor aplicații pentru smartphone, sau la terminalele de tip Paypoint. Pentru urgenţe poate fi apelat Dispeceratul Central din Mediaş la telefonul 0269.845.919.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement

DELGAZ

  • Sistare alimentare gaze naturale in localitatea Slimnic, judetul Sibiu

    Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatea Slimnic, in data de 24 iulie incepand cu ora 2:00, ca urmare a unui incident survenit la reteaua de distributie gaze naturale. Echipele companiei lucreaza in vederea remedierii situatiei, reluarea treptata a alimentarii cu gaze naturale fiind estimata a se realiza pe parcursul zilei de 24 iulie, incepand cu ora 12:00, in functie de prezenta la domiciliu a  consumatorilor afectati, masura fiind necesara pentru efectuarea operatiunilor in conditii de siguranta. .  

Advertisement

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE