Connect with us

Comunicate de presa

Astra Film Festiva a început în weekend 

Publicitate

Publicat

pe

 

Dumitru Budrala: Filme adevărate, pe care le poți vedea doar la festivalul de la Sibiu

A început Sărbătoarea Filmului Documentar! Astra Film Festival a debutat duminică la Sibiu și se va desfășura în aer liber, în săli de cinema și online, în perioada 5-12 septembrie.

PUBLICITATE

Temele principale ale #AFF2021, Alerta de colaps climatic, Cupluri în ape tulburi, Procreare în noile coordonate, Moarte indecentă și Granițe, tratează unele dintre cele mai importante și mai profunde subiecte ale momentului.

 

Festivalul Astra Film Sibiu, ajuns la cea de a 28-a ediție, va prezenta 200 de evenimente cinematografice, inclusiv programul special de vizionare de filme din bărci care plutesc pe lac, Bărcile de Salvare, care va prezenta proiecțiile unor filme realizate de jurnaliști de la Recorder și de la emisiunea „România, te iubesc!” (Pro TV). Plus nelipsitele surprize.

PUBLICITATE

 

Evenimentele vor putea fi urmărite în săli de cinema, în aer liber și online: la Muzeul Astra (Scena Lac, Târgul de Țară, Amfiteatru, Mori de Vânt), în Piața Mică, la Astra Film Studio și la Centrul Besoiu. Programul complet, bilete, alte detalii, pe site-ul festivalului: https://astrafilm.ro.

 

PUBLICITATE

Evenimente speciale în prima zi a festivalului

Gala de deschidere va începe la ora 18:00 pe Scena Lac din Muzeul Astra și va fi urmată de proiecția în premieră a filmului „Acum știi” (2021 – Franța, r. Emmanuel Cappelle). Este un film-șoc, a cărui concluzie („Schimbările climatice vor arunca lumea în colaps”) are toate șansele să schimbe părerea spectatorilor asupra viitorul umanității. Imediat după film, spectatorii sunt chemați să participe la o dezbatere moderată de jurnalista Teodora Tompea, a cărei invitat special este Bogdan Antonescu, specialist în fenomene meteorologice extreme. Va urma apoi, de la 21:30, concertul Martyn Jacques of The Tiger Lillies.

Organizatorii au avut de ales din aproximativ 3.000 de filme venite din toată lumea, din India în Columbia și din Norvegia în Burkina Faso. Selecția realizată de organizatori va propune foarte multe premiere; mai mult de patru filme din cinci vor fi văzute pentru prima oară în România, iar printre ele se află numeroase premiere mondiale.

PUBLICITATE

Astra Film Festival este cel mai important festival de acest gen din România, însumând o cultură și o istorie a cinematografiei documentare de zeci de ani. Selecția oficială va confirma acest lucru, propunând filme remarcabile și foarte multe premiere. Filme pe care le poți vedea doar la Sibiu, și niciunde altundeva. Povești ale oamenilor, felul lor de a fi. Filme întotdeauna profunde, necosmetizate, care te lovesc într-un fel, poate te schimbă, și te aruncă înapoi în viața ta mai matur și mai înțelept”, a declarat Dumitru Budrala, director-fondator Astra Film Festival.

 

Vor fi patru secțiuni competiționale (Voci emergente ale documentarului, Europa Centrală și de Vest, România și DocSchool), iar premiile în valoare de 20.000 de euro sunt oferite de ICR, HBO Europe, Consulatul Germaniei în Sibiu, UCIN, Cinelabs.

PUBLICITATE

 

Astra Film DokTank, programul dedicat industriei cinematografice

 

PUBLICITATE

Profilul profesional al celei de a 28-a ediții Astra Film Festival este completat de Astra Film DokTank (6-12 septembrie), un consistent program dedicat industriei de film. Va fi o ediție hibridă: unele activități se vor desfășura la Sibiu, altele online.

 

Programul Astra Film DokTank are ca scop încurajarea dezvoltării și creșterii industriei documentare românești și europene. Prin acest program selectăm și promovăm proiecte în toate etapele dezvoltării, oferindu-le regizorilor de film documentar o platformă prin care să interacționeze cu experți din industrie și să găsească potențiali parteneri pentru proiectele lor”, declară Kato Csilla, director artistic Astra Film Festival.

PUBLICITATE

 

Astra Film Lab este un workshop intensiv de patru zile pentru proiectele de film, ce constă în programe de mentoring, discuții, întâlniri one-to-one și un pitch public în fața unei audiențe de experți și reprezentanți ai industriei cinemaului documentar. Astra Film Lab pune accent pe proiecte și echipe din regiune, cu scopul de a facilita schimburi internaționale. Pentru ediția din acest an au fost selectate 11 proiecte din Bulgaria, Croația, Germania, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, Rusia, Ucraina, Ungaria și România.

De asemenea, în cadrul zilelor Dok Tank vor mai avea loc întâlniri și mese rotunde cu teme precum viitorul filmului documentar în televiziune și realizarea primului lungmetraj documentar, cu participarea studenților de la universități europene de filme și patru evenimente majore: O viață în spatele camerei, Stereotipurile și etica documentarului, Masterclass Salome Jashi și Workshop Christoph Krutzler.

PUBLICITATE

 

O VIAȚĂ ÎN SPATELE CAMEREI. Pasionații de film documentar vor avea ocazia să întâlnească un invitat foarte special, Gary Clarke, unul dintre cei mai apreciați directori de imagine din Marea Britanie, nominalizat la Premiile Emmy. Gary Clarke va susține un masterclass, „În Căutarea Realului: Etica Documetarului Dramatizat” (miercuri 8 septembrie, 14:00) și un dialog cu Liviu Tipuriță – nominalizat la BAFTA (joi 9 septembrie, 14:00). Ambele întâlniri vor avea loc la Sala CHANGES de la intrarea principală în Muzeul din Dumbrava Sibiului. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

 

PUBLICITATE

STEREOTIPURILE ȘI ETICA DOCUMENTARULUI. Scurtă istorie a documentarului și prezentarea câtorva idei care au făcut obiectul dezbaterilor de la realizarea primelor imagini în mișcare și continuă să influențeze producțiile vizuale în zilele noastre.

Prezentare de dr. Oana Ivan, profesor asistent al programului de master în film documentar al Facultății de teatru și film din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

 

PUBLICITATE

MASTERCLASS SALOME JASHI. Discuție cu Salome Jashi din Georgia, moderată de criticul Ionuț Mureș. Salome Jashi este unul dintre cele mai interesante nume de pe scena documentarului actual. Filmele ei au fost selectate și premiate la festivaluri precum Visions du reel din Elveția și Sundance din SUA. Acum 5 ani, a câștigat premiul Astra Film pentru cel mai bun film din Europa Centrală și de Est (cu filmul The Dazzling Light of Sunset). Anul acesta, este prezentă în selecția oficială cu un film-parabolă, Taming the Garden (Pădurea domestică).

 

WORKSHOP CHRISTOPH KRUTZLER. Christoph Krutzler, unul dintre cei mai valoroși actori de teatru şi film din Austria, va susține un workshop în limba engleză, despre influențele reciproce pe care le exercită filmul documentar şi cel de ficţiune (11 septembrie, 13.00 – Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, Sala „Changes”, Pavilionul de la Intrarea 1). Krutzler este invitat special la premiera documentarului #newTogether (regizat de Carmen Lidia Vidu şi produs de Forumul Cultural Austriac București.

PUBLICITATE

 

 

43 de titluri din selecția oficială, prezentat și la Astra Film Online

PUBLICITATE

 

Ediția din acest an va include și o componentă online, în cadrul căreia un număr de 43 de titluri din selecția oficială vor putea fi vizionate de oriunde din România.

Filmele vor deveni accesibile după proiecția lor fizică de la Sibiu și vor rămâne disponibile pe platforma festivalului timp de o săptămână după încheierea ediției fizice, adică până în 19 septembrie ora 23.59.

PUBLICITATE

 

Detalii despre filmele cu programare online și modul de achiziționare a biletelor și abonamentelor vor fi disponibile pe site-ul festivalului www.astrafilm.ro începând de luni 6 septembrie 2021.

 

PUBLICITATE

 

Concertele AFF2021

 

PUBLICITATE

Ca de fiecare dată, Astra Film Festival oferă Vibrații AFF, o serie de concerte ale unor trupe foarte apreciate de public, orice vârstă ar avea. Astfel, publicul este așteptat să câte și să danseze împreună cu artiștii de la Martyn Jacques of The Tiger Lillies: Cabinet of Dr Caligari (Cine-Concert) – duminică, 5 septembrie, 21:30 (Scena Lac). Cei trei membri ai trupei, Adrian Stout, Martyn Jacques și Jonas Golland, au dezvoltat un stil muzical propriu – o combinație originală între operă, muzică gypsy și rock experimental.

 

Alte concerte recomandate: Taraful Jean Americani și Corina Sârghi miercuri, 8 septembrie , ora 22:30 in Piata Mica ; DJ Kosta – joi, 9 septembrie, 14:00 (Târg de Țară); Mădălina Pavăl – sâmbătă, 11 septembrie, 14:00 (Târg de Țară).

PUBLICITATE
1
2
3
4

Programul complet al festivalului: https://www.astrafilm.ro/ro/program-orar?date=5

Bilete și locații: https://www.astrafilm.ro/ro/bilete-si-locatii

A 28-a ediție Astra Film Festival – Festivalul Internațional de Film Documentar de la Sibiu celebrează viața, în toată diversitatea ei, prin cele peste 200 de evenimente cinematografice. Lansat în 1993 ca proiect inovator în Europa Centrală și de Est, AFF Sibiu este un eveniment esențial în comunitatea europeană de film documentar, dovedindu-se a fi cel mai important festival de acest gen din România, însumând o cultură și o istorie a cinematografiei documentare de zeci de ani.

PUBLICITATE

Organizat de: Astra Film, CNM Astra și Fundația Astra Film

Cu sprijinul: Consiliul Județean Sibiu, Ministerul Culturii, Centrul Național al Cinematografiei, Consulatul Republicii Federale Germania la Sibiu, Forumul Cultural Austriac, Uniunea Cineaștilor, Filarmonica de Stat Sibiu

Cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Uniunea Europeană prin Programul Europa Creativă

PUBLICITATE

Astra Film Festival se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comunicate de presa

Festivalul „25 de ore teatru NON STOP”, ediția a XI-a.

Publicitate

Publicat

pe

Sibiu 25-26 SEPTEMBRIE 2021

Prolog: 17 – 19 septembrie 2021/ Epilog: 1 – 3 octombrie 2021

PUBLICITATE

 

PROGRAM PROLOG

Vineri, 17 septembrie, ora 19:30, Grădina BIS

PUBLICITATE

„Mutat de la noi”, Scenariul și regia Bogdan Sărătean. PREMIERĂ

Durata aproximativă: 1h

Acces pe bază de bilet sau abonament

PUBLICITATE

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 12:00, Grădina BIS 

„Muzicanții din Bremen”, BIS Teatru

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

PUBLICITATE

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 18:00, Cartierul Arhitecților (în aer liber)

„Cartierul meu”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h

PUBLICITATE

Eveniment în cadrul proiectului „IDentitate: Arhitecți pentru Cartierul Arhitecților”

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 20:00, Sala Transilvania

PUBLICITATE

(în aer liber, pe terenul de baschet Elemer Tordai)

„Doi moldoveni în Ardeal”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h 10 min.

PUBLICITATE

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Duminică, 19 septembrie, ora 19:00, Grădina BIS

PUBLICITATE

„Născut în 2000”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

PUBLICITATE

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

 

PROGRAM FESTIVAL/ MARATON TEATRAL

PUBLICITATE

Sâmbătă, 25 septembrie, ora 19:00, Sala Thalia

Deschiderea oficială a festivalului

„Șase lecții de dans în șase săptămâni”, Teatrul de Artă București

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h 40 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 50 lei (preț unic), 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

PUBLICITATE

Sâmbătă, 25 septembrie, ora 22:00, Teatrul GONG, Sala Etaj

„Verde tăiat”, Pro Teatru Zalău

Durata aproximativă: 1h 20 min

PUBLICITATE

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Duminică, 26 septembrie, ora 00:00, Biblioteca ASTRA, Sala festivă

PUBLICITATE

„Caelum Meditatio”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

PUBLICITATE

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Duminică, 26 septembrie, ora 2:00, Grădina BIS

„Povestea băiatului orb și invizibil”, Teatrul Improbabil București

PUBLICITATE

Spectacol de teatru radiofonic*

Durata aproximativă: 56 min

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

*Spectacol de teatru radiofonic. Fiecare spectator trebuie să dețină propria pereche de căști și un telefon cu bateria încărcată.

Duminică, 26 septembrie, ora 3:00, Grădina BIS

„Teama de a înota pe întuneric”, Teatrul Improbabil București

PUBLICITATE

Spectacol de teatru radiofonic*

Durata aproximativă: 27 min

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

*Spectacol de teatru radiofonic. Fiecare spectator trebuie să dețină propria pereche de căști și un telefon cu bateria încărcată.

Duminică, 26 septembrie, ora 4:00, ONLINE

„Născut în ’90”, BIS Teatru

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h 10 min

ACCES GRATUIT

Duminică, 26 septembrie, ora 6:00, ONLINE

PUBLICITATE

„Născut în 2000”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h 10 min

ACCES GRATUIT

PUBLICITATE

Duminică, 26 septembrie, ora 8:00, ONLINE

„Izolart” – Poeme din anul pandemic 2020

Durata aproximativă: 2h

PUBLICITATE

ACCES GRATUIT

Duminică, 26 septembrie, ora 10:00, Grădina BIS

„Poezie la micul dejun” cu participarea PlayHood București (Asociația Ferentari) și Fabrica de Teatru Sibiu

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h

ACCES GRATUIT

Duminică, 26 septembrie, ora 11:30, Biblioteca ASTRA, corpul nou

PUBLICITATE

„Doar sunt”, coordonator Bianca Babeș

Durata aproximativă: 1h

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

Duminică, 26 septembrie, ora 13:00, Grădina BIS

O altfel de cerere în căsătorie, Fabrica de Teatru Sibiu

Durata aproximativă: 1h

PUBLICITATE

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

Duminică, 26 septembrie, ora 14:00, Grădina BIS

„Alo?!”, Fabrica de Teatru Sibiu

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

Duminică, 26 septembrie, ora 15:00, Grădina BIS

PUBLICITATE

„Dream & Bass”, PlayHood București (Asociația Ferentari)

Durata aproximativă: 1h

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

Duminică, 26 septembrie, ora 16:00, Căminul pentru persoane vârstnice, Strada Azilului, Sibiu

„Pam – Pam”, Teatrul de Artă București

Durata aproximativă: 1h

PUBLICITATE

INTRAREA LIBERĂ – eveniment cu circuit închis, dedicat persoanelor vârstnice

Duminică, 26 septembrie, ora 17:00, Grădina BIS

„Povestea Poveștilor”, BIS Teatru

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

PUBLICITATE

Duminică, 26 septembrie, ora 19:00, Teatrul GONG, Sala Etaj

„Interior – lumină”, Reactor de Creație și Experiment, Cluj Napoca

Durata aproximativă: 2h

PUBLICITATE

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

 

PUBLICITATE

PROGRAM EPILOG

Vineri, 1 octombrie, ora 18:00, Piața Habermann

„Trenul cu două locomotive”, BIS Teatru

PUBLICITATE

Evenimentul în cadrul proiectului educațional “Obiecte mișcate – 20 de ani fără poetul Iustin Panța.”

Durata aproximtivă: 1h 10 min

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

Sâmbătă, 2 octombrie, ora 18:00, Grădina BIS

„Artă”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h

PUBLICITATE

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Sâmbătă, 2 octombrie, ora 20:00, ONLINE

PUBLICITATE

„Mă cheamă Leila”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h

ACCES GRATUIT

PUBLICITATE

Duminică, 3 octombrie, ora 11:00, Cine Gold (Sala 5), Promenada Mall Sibiu.

„Povești pentru bunicii noștri” – proiecție de film-documentar, în premieră absolută, BIS Teatru

Regie și montaj: Alexandru Radu și Flora Pop

PUBLICITATE

Film realizat în urma procesului de documentare a proiectului “Povești pentru bunicii noștri” (intervenții culturale în Căminele pentru vârstnici)

Durata aproximativă: 1h 30 min

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

 

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT

Comunicate de presa

Săptămâna Europeană a Mobilității în Sibiu: Programul detaliat al activităților

Publicitate

Publicat

pe

Anunțăm 6 zile animate cu eveniment organizate în cadrul programului Săptămâna Europeană a Mobilității. Acțiunile din cadrul Săptămânii Europene a Mobilității 2021 la Sibiu sunt organizate de Primăria Municipiului Sibiu împreună cu partenerii Baia Populară Sibiu, Grădina Zoologică Sibiu, Muzeul ASTRA, Teatrul de Balet Sibiu, Teatrul GONG, S.C. TURSIB, Asociația Culturală PLAY, Asociația Develop, Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu și  Decathlon.

Iată programul detaliat, pe ore și locații:

PUBLICITATE

Vineri, 17 septembrie

 • 00 – 17.00: Stand Trocathlon, Piața Mică – aduceți bicicleta veche. Aduceți bicicleta sau trotineta defectă, pe care nu mai intenționați să o folosiți, la standul Decathlon din Piața Mică. Echipa Decathlon o va repara, o va pune la vânzare, iar dumneavoastră veți primi un voucher pentru valoarea respectivă pe care puteți să îl utilizați în magazinele Decathlon pentru a cumpăra un produs similar nou.
 • 00 – 21.00: Expoziție de artă în Piața Mică dedicată mobilității, organizată într-un mijloc de transport ieșit din uz, un vagon din anul 1880 – ”Bug-Buggy-Boghiu”
 • 00 – 17.30: Street Guitar, Piața Huet
 • 00 – 18.40: Spectacol de teatru “Gagaga și alții ca el”, un spectacol educativ oferit de Teatrul Gong. Cei care ajung la teatru cu cu mijloace de transport alternative vor avea intrarea gratuită.
 • 00 – 22.00: Intervenție vizuală urbană ”Parcare vs. Pieton, Piața Schiller
 • 00 – 22.00: Expoziție de estetică urbană ”Schiller Updated”, str. Arhivelor

Sâmbătă, 18 septembrie

 • Acces gratuit la Zoo și în Muzeul în aer liber ASTRA, pentru cei care se deplasează cu bicicleta/trotineta
 • Gratuitate la călătoria cu transportul public, inclusiv pe Linia Verde din centrul istoric
 • 00 – 17.00: Școala de biciclete pentru copii cu vârste între 5 – 7 ani, Parcul Cetății
 • 00 – 20.00: Stand Trocathlon, Piața Mică
 • 00 – 20.00: Activități sportive, Piața Mică;
 • 00 – 22.00: Intervenție vizuală urbană ”Parcare vs. Pieton”, Piața Schiller
 • 00 – 20.00: Expoziție de estetică urbană ”Schiller Updated”, str. Arhivelor
 • 00 – 21.00: Expoziție de artă dedicată mobilității în vagonul vechi amplasat în Piața Mică
 • 05 – 12.35: Street Guitar, str. Al. Odobescu, în fața Teatrului GONG
 • 30 – 13.00: Street Guitar, Piața Huet
 • 00 – 18.30: scurt moment de dans susținut de Teatrul de Balet, Piața Huet

Duminică, 19 septembrie

 • Acces gratuit la Zoo și în Muzeul ASTRA, pentru cei care se deplasează cu bicicleta/trotineta
 • Gratuitate la călătoria cu transportul public, inclusiv pe Linia Verde din centrul istoric
 • 00 – 17.00: Școala de Biciclete pentru copii în Parcul Cetății, participare gratuită
 • 00 – 21.00: Expoziție de artă dedicată mobilității, Piața Mică
 • 00 – 20.00: Stand Trocathlon, Piața Mică
 • 00 – 20.00: Activități sportive, Piața Mică
 • 00 – 20.00: Intervenție vizuală urbană ”Parcare vs. Pieton”, Piața Schiller
 • 00 – 20.00: Expoziție de estetică urbană ”Schiller Updated”, str. Arhivelor
 • 00 – 12.30: moment Street Guitar, Piața Huet
 • 30 – 13.00: moment Street Guitar, str. Mitropoliei
 • 00 – 17.30: Street piano, Piața Schiller
 • 30 – 18.00: scurt moment de dans susținut de Teatrul de Balet Sibiu, str. Cetății
 • 00 – 18.30: miniconcert Q Quartet, str. Cetății

Luni, 20 septembrie și marți, 21 septembrie

 • 00 – 17.00: Stand Trocathlon, Piața Mică
 • 00 – 20.00: Expoziție urbană, Parcul Schiller
 • 00 – 21.00: Expoziție de artă dedicată mobilității, Piața Mică

Miercuri, 22 septembrie

 • 00 – 21.00: Intrare gratuită pentru persoanele cu dizabilități locomotorii la sala de fitness nou amenajată la Baia Populară. Accesul este posibil în baza unei programări prealabile telefonice la 0269/214.445 și a certificatului de handicap. Programările se fac până în data de 20.09.2021 cel târziu.
 • 00 – 17.00: Stand Trocathlon, Piața Mică
 • 00 – 20.00: Expoziție urbană, Piața Schiller
 • 00 – 21.00: Expoziție de artă dedicată mobilității, Piața Mică

!! Notă: Programul poate suferi modificări în caz de condiții meteo nefavorabile.

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT

Comunicate de presa

Cisnădioara, mai curată. O acțiune de curățenie organizată de membrii comunității

Publicitate

Publicat

pe

Membrii ai comunității Cisnădioara se adună din nou sâmbătă, 18 septembrie intre orele 09.00-11.00 pentru o nouă acțiune de curățenie a localității în care locuiesc.

Acestia s-au mobilizat si au organizat pe parcursul verii mai multe actiuni de curatenie a localitătii, au pus afise cu rugamintea pastrarii curateniei de catre turisti si au putut constata cu bucurie ca multi oameni sunt sensibili si raspund pozitiv indemnului de a-si strange gunoiul la plecare de la picnic/gratar.

PUBLICITATE

De această dată a venit rândul zonei denumite pe harta creata de localnici VALEA LUMINOASĂ, unde se va curata vechea groapa de gunoi a satului de pe strada Raului (loc intalnire podul de la intersectia strazilor Raului cu valea Argintului ) si de asemenea, o altă echipa va curata drumul din padurea spre Cisnadioara (loc intalnire statia de autobuz de la intrarea pe str.Marului – strada cu Apfelhaus).

Avand in vedere ca acest drum este parcurs nu doar de membrii comunitatii ci si de turisti, biciclisti iubitori de natura si frumos, facem apel la cei care doresc sa participe sa ni se alature. Contributia fiecaruia conteaza!

Principiul dupa care ne-am ghidat la toate actiunile organizate pana acum a fost ”nu exista vremea rea ci doar imbracamintea nepotrivita”!

PUBLICITATE

Cine doreste sa participe e asteptat! Sacii, manusile sunt asigurate de primaria Cisnadie si de asemenea, Soma va ridica sacii stransi la finalul actiunii.

WhatsApp Image 2021-09-17 at 10.55.59 (1)
WhatsApp Image 2021-09-17 at 10.55.59 (3)
WhatsApp Image 2021-09-17 at 10.55.59 (4)
WhatsApp Image 2021-09-17 at 10.55.59 (7)
WhatsApp Image 2021-09-17 at 10.55.59 (6)
WhatsApp Image 2021-09-17 at 10.55.59 (5)
WhatsApp Image 2021-09-17 at 10.55.59 (2)
WhatsApp Image 2021-09-17 at 10.55.59

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

PUBLICITATE

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE