fbpx
Connect with us

PUBLICITATE

Cine este BekaertDeslee?

Publicitate

Published

on

În 1892, Ivo Bekaert a fondat compania Bekoert Textiles. În 2015, Bekoert Textiles a devenit parte din grupul Franz Haniel & Cie, o companie de familie germană, aflată în Duisburg. In 2016, Bekoert Textiles a achiziționat compania de textile DesleeClama și a devenit ceea ce numim astăzi BekaertDeslee.

Specialiști de renume în domeniul materialelor textile și al învelitoarelor pentru saltele.

Advertisement

BekaertDeslee, cu birouri în Belgia, este lider mondial în dezvoltarea și producția de saltele textile, învelitoare pentru saltele și este mereu la curent cu ultimele trenduri și soluții inteligente din domeniul  produselor pentru dormit. Noi dezvoltăm materiale stilizate și inteligente care te inspiră, te protejează și îți oferă cel mai mare confort în timpul nopții. Cu saltelele noastre textile somnul tău va fi linștit și odihnitor.

 BekaertDeslee este aproape de tine

La BekaertDeslee avem peste 3.500 de angajați în 26 de locații și 19 țări. În acest fel suntem mereru aproape de tine! Una dintre aceste locații este în România și s-a deschis în 1 August 2006, la care s-a adăugat mai apoi departamentul de Soluții în anul 2011, care se ocupă de producția de învelitoare pentru saltele cu fermoar.  BekaertDeslee Romania a început cu un grup de 21 de angajați, iar în prezent are 274 de angajați.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info utile

Odihna, mai importantă decât ai crede. Cum te poate ajuta Finette pentru un somn de calitate

Publicitate

Published

on

Trăim într-un ritm foarte alert în fiecare zi, de la prima oră a dimineții până seara, unde stresul și oboseala este pretutindeni. Aceste lucruri au un impact foarte mare asupra organismului nostru, de aceea este absolut necesar să nu trișăm când vine vorba despre odihnă. Organismul are nevoie să se recupereze.

Specialiștii au demonstrat faptul că în timp ce dormim, creierul și organismul intră într-un program de vindecare, dar și regenerare. Fapt pentru care ni se recomandă să dormim între 7-8 ore pe noapte.

Advertisement

Este adevărat că sportul, alimentația și stilul de viață de calitate ne poate influența în mod pozitiv viața însă și odihna este un element la fel de esențial pentru sănătatea noastră.

Tocmai de aceea, atunci când ne simțim epuizați este important să facem schimbări în viața noastră, fapt pentru care putem adăuga în rutina noastră lucruri noi, dar care să poată îmbunătăți stilul pe care îl avem.

Ce schimbări putem face pentru a ne putea odihni corespunzător

Advertisement

Știai că anumite tipuri de lenjerii de pat ne pot influența foarte mult somnul? Cu cât este mai calitativă cu atât va avea un impact mai pozitiv asupra somnului nostru. Putem alege lenjerii de calitate ireproșabilă de la magazinul de nișă Finette. Acestea sunt realizate din bumbac, acest material fiind recunoscut pentru proprietățile sale benefice pe care ni le oferă.

Este un material de calitate prin care pielea noastră va putea respira în fiecare seară. În plus este un material hipoalergenic, deci chiar și cei cu o piele mai sensibilă pot avea încredere că nu vor avea iritații sau alergii. În cadrul acestui magazin vom găsi produse de calitate care ne vor ajuta să adoptăm un nou stil rutinei noastre de odihnă.

O altă schimbare ce se demonstrează a fi benefică pentru o odihnă de calitate este aerisirea camerei în care dormim. În fiecare seară, în timp ce ne facem o baie relaxantă și ne pregătim pijamalele confortabile pe care le avem, ferestrele dormitorului vor sta deschise pentru a putea intra aer proaspăt.

Advertisement

Putem opta de asemenea să citim o carte de calitate sau să medităm timp de câteva minute. Astfel că scăpăm de stresul zilnic de adunat și vom putea adormi cu gânduri mai pozitive.

Este indicat să renunțăm la folosirea smartphone-ului cu cel puțin 30 de minute înaintea somnului. Eventual să îl ducem în altă cameră.

Dacă putem face aceste schimbări în rutina noastră, vom putea observa diferențele majore în ceea ce privește odihna.

Advertisement

Optați pentru lenjerii de pat de la Finette pentru toată familia

Finette vine spre publicul larg cu o gamă foarte diversificată de textile, de unde putem alege în funcție de gust și preferințe. Lenjerii de pat confecționate din țesături alese, care au o textură foarte fină și sunt prietenoase cu pielea noastră. Aici găsim categorii dedicate pentru întreaga familie, inclusiv lenjerii de pat pentru copii. În plus, putem găsi oferte și promoții foarte atractive.

Cu designuri, modele, culori și dimensiuni diferite Finette ne încântă cu unele dintre cele mai minunate lenjerii de pat pentru a avea un somn cât mai calitativ și mai odihnitor.

Advertisement

Date de contact:

0770 213 601

finette.ro@gmail.com

Advertisement

Continue Reading

PUBLICITATE

Atenție maximă în îngrijirea ochilor tăi!

Publicitate

Published

on

CLINICA ARCADA

Dr. Adrian Teodoru, medic primar oftalmolog, șef de lucrări la disciplina Oftalmologie, din cadrul Facultății de Medicină a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, doctor în științe medicale, este fondatorul și managerul Clinicii ARCADA. Provenind dintr-o familie cu tradiție în ramura oftalmologiei, Adrian Teodoru profesează cu pasiune de mai bine de 15 ani în domeniul oftalmologiei, bazându-se pe experiență și profesionalism.

Advertisement

Implicat în meseria sa și cunoscând necesitățile exercitării profesiei de medic și chirurg oftalmolog, dr. Adrian Teodoru a înființat o clinică medicală, pe care a dotat-o după modelul marilor clinici europene văzute în decursul stagiilor practice efectuate în străinătate.  

Clinica ARCADA este una dintre cele mai moderne clinici din Sibiu în domeniul chirurgiei oftalmologice.  Dispune de aparatură de ultimă generație, complexă și necesară pentru principalele intervenții chirurgicale oculare. Aici dr. Adrian Teodoru se ocupă personal, cu atenție și meticulozitate, de fiecare pacient.

Examinarea oftalmologică începe prin vizualizarea membranelor oculare prin BIOMICROSCOPIE și OFTALMOSCOPIE.

TONOMETRIA COMPUTERIZATĂ este absolut necesară pentru depistarea unui eventual glaucom, boală ce poate evolua mult timp silențios, dar cu afectare ireversibilă a nervului optic.

AUTO-KERATO-REFRACTOMETRIA COMPUTERIZATĂ și experiența medicului oftalmolog sunt esențiale în egală măsură pentru stabilirea diopriilor – ochelarii fiind un accesoriu permanent care trebuie sa ofere pacientului confort, vedere optimă la toate distanțele și, uneori (la vârste mici), constituie cheia dezvoltării normale a aparatului vizual.

Advertisement

Trăim într-o perioadă în care modernizarea aparaturii permite diagnosticarea mult mai exactă și în stadii incipiente a diverselor afecțiuni oculare.  

PERIMETRIA COMPUTERIZATĂ înregistrează si redă grafic aspectul câmpului vizual. Modificările observate sunt sugestive pentru boli de retină sau de nerv optic (glaucom, neuropatii, scleroză multiplă, tumori cerebrale).

TOMOGRAFIA ÎN COERENȚĂ OPTICĂ (OCT) este efectuată cu ajutorul aparatului REVO 60, un aparat OCT de ultimă generație, vârf de gamă în domeniul spectral, care îl ajută pe medic să scaneze, cu tehnologie laser, retina, nervul optic, corneea, camera anterioară cu mare precizie, complet automat și neinvaziv, în câteva secunde. Această tehnică modernă este extrem de utilă în diagnosticul corect al glaucomului, al degenerescenței maculare, al retinopatiei diabetice și a altor afecțiuni oculare.

ECOGRAFIA OCULARĂ este o metodă imagistică prin care se analizează structurile oculare și ajută la diagnosticarea unor afecțiuni ca dezlipirea de retină sau tumorile oculare.

Advertisement

BIOMETRIA efectuată prin metoda optica sau prin ultrasonografie  stabilește cu mare precizie dioptria necesară implantului de cristalin artificial.

TOPOGRAFIA CORNEEI, efectuată prin interferometrie, poate pune diagnosticul de keratocon (o afecțiune gravă a corneei)  încă din stadii infraclinice.

Adresabilitatea mare în clinică, din toată țara, este în mod special pentru partea de CHIRURGIE OCULARĂ. Majoritatea operațiilor efectuate aici sunt pentru CATARACTĂ. Încețoșarea vederii din cauza opacifierii cristalinului natural constituie principalul simptom care aduce pacientul la consultație în aceste cazuri. Vindecarea afecțiunii se face doar chirurgical. Aparatura modernă și experiența chirurgului conduc la efectuarea operației în siguranță în câteva minute. La confortul pacientului contribuie și anestezia topică (cu picături, fără injecție).

Advertisement

Operația de cataractă este bine să fie efectuată încă de la debutul bolii pentru rezultate funcționale optime.

Cristalinele artificiale moderne pot fi o opțiune și pentru rezolvarea unor vicii de refracție. Pacienții purtători de ochelari cu dioptrii mari pot opta pentru implantul unor cristaline artificiale premium multifocale care le conferă independență față de ochelari.

BLEFAROPLASTIA este operația prin care se reduce excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare, dând un aspect întinerit feței, cu rezultate deosebite, apreciate de pacienți.

Advertisement

PTERIGIONUL, GLAUCOMUL, XANTELASMA, TUMORILE PALPEBRALE sunt alte intervenții pe care dr. Adrian TEODORU le efectuează cu răbdare și profesionalism.

OPTICA MEDICALĂ din cadrul Clinicii Arcada se preocupă continuu să ofere pacienților cele mai variate rame de ochelari, cu un design modern și plăcut pentru toate gusturile, cu prețuri minimale la rame și lentile. Nu lipsesc nici produsele pentru îngrijirea ochilor, lacrimi artificiale, vitamine, trofice oculare, șervetele antibacteriene oculare.

Clinica ARCADA, prin dr. Adrian Teodoru, cadru universitar la disciplina Oftalmologie, sprijină și contribuie la formarea generațiilor viitoare de medici.Studenții mediciniști găsesc în clinică, răspunsuri și explicații la multe dintre întrebările practice pe care și le-au pus în timpul cursurilor. Experiența medicului formator, dar și plăcerea cu care acesta își face meseria, sunt exemple pentru studenți.

Advertisement

Dr. Adrian Teodoru a pus la baza Clinicii Arcada dragostea pentru medicină, dorința de face bine, încercarea de a rămâne aproape de cei care au nevoie de ajutor. A căutat mereu soluții care să vină în sprijinul pacienților. Una dintre aceste soluții este efectuarea de consultații gratuite, decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Așadar Clinica ARCADA, prin profesionalism, aparatură de ultimă generație, medici cu experiență, asigură atenție maximă în îngrijirea ochilor tăi!

Advertisement
Continue Reading

Info utile

Lucrări la rețeaua de apă a localității Șelimbăr

Publicitate

Published

on

          Apă Canal Sibiu SA anunță că marți, 27 iulie ac, între orele 09,00 – 12,00, vor fi executate lucrări de montare a unor hidranți pe strada Țebea din Șelimbăr.

          Intervenția este asigurată de firma ”Nord Construct” SRL, iar în intervalul orar menționat se va sista furnizarea apei potabile pentru consumatorii de pe străzile Țebea și Bobâlna, Cartierul ”Tineretului” cu străzile învecinate Stejarului, Pinului, Arinului, precum și pentru firmele de pe DN 1 – zona Renault – Tess – Sifee.

Advertisement

          Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă.

          Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement

DELGAZ

Advertisement

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE