Connect with us

Comunicate de presa

Comunicat de presă privind demararea implementării proiectului

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND DEMARAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI

PUBLICITATE

BIT DAR CONS SRL, cu sediul în România, Municipiul Sibiu, Str. Oncești, nr. 1, județul Sibiu, derulează în perioada 01.06.2019 – 31.10.2021, proiectul „Dezvoltarea activității de lucrări de pregătire a terenului BIT DAR CONS S.R.L. prin achiziționarea de utilaje și echipamente performante”, cod SMIS 132174, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 6416/18.12.2020 încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 –Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijiocii/ Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Cod apel proiecte POR/604/2/1 –Microintreprinderi.

Titlu proiect: „Dezvoltarea activității de lucrări de pregătire a terenului BIT DAR CONS S.R.L. prin achiziționarea de utilaje și echipamente performante”

Beneficiar proiect: BIT DAR CONS SRL

Program de finantare: Programul Operațional Regional 2014 – 2020

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Organism Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru

Valoarea totală a proiectului este de 1.479.763,02 lei, din care

Asistența financiară nerambursabilă este de 950.301,46 lei.

Cod SMIS: 132174

Obiectivul general al proiectului de investiții este reprezentat de dezvoltarea unei activități inovative a societății BIT DAR CONS S.R.L. care să asigure creșterea competitivității economice a acesteia, capabile să gestioneze în mod eficient resursele, să valorifice potențialul lor de inovare și de asimilare a progresului tehnologic.

PUBLICITATE

Date de contact beneficiar:
PUBLICITATE

(România, Municipiul Sibiu, Str.Oncești, nr. 1, județul Sibiu, telefon 0753082092, fax -, poștă electronică lucian.durdun@gmail.com)

Comentează

Scrie un raspuns

Comunicate de presa

Trei localităţi din judeţul Sibiu, fără energie electrică

Redactia Sibiu 100%

pe

Pentru efectuarea unor lucrări programate, se va întrerupe furnizarea energiei electrice, după cum urmează:

MIERCURI 29 SEPTEMBRIE

PUBLICITATE

· între orele 9-17 în GHERDEAL, strada: PRINCIPALA ; BRUIU, fosta ferma Cicarlia.

· între orele 8-14 în RASINARI, strazile: OLARILOR; FIERULUI; SEVERIN PROF.; GATERULUI; BRATU POPA.

În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate. Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina de web a societăţii: www.sdeets.ro rubrica „Întreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-500-929.

Comunicate de presa

Ce avantaje-cheie oferă un braț robot companiei tale

pe

Orice companie care produce articole mari, voluminoase și grele va obține multiple avantaje dacă va implementa un sistem robotizat care să gestioneze majoritatea operațiunilor zilnice. Operațiunile repetitive zilnice includ manipularea acestor articole voluminoase, ambalarea lor în cutii, pungi sau alte recipiente și plasarea lor pe un palet de expediere.

Deoarece automatizarea a progresat foarte mult în ultimii ani, una dintre alegerile de top din prezent este un sistem robotizat, în special um braț robot, deoarece oferă mai multe caracteristici și beneficii decât alte echipamente.

Ce avantaje oferă roboții companiilor producătoare?

PUBLICITATE

Potrivit experților din domeniul de echipamente specializate, roboții oferă mai multe avantaje în comparație cu echipamentele  specializate și cu paletizatorii convenționali. Cele mai multe tipuri de roboți au nevoie de mai puțin spațiu general pentru o funcționare completă, pot suporta sarcini foarte grele, pot gestiona mai multe linii de producție, pot gestiona diferite tipare de stive, permit schimbarea complet automată a brațului robotizat pentru a gestiona mai multe produse, se pot adapta la extinderea gamei de produse și la schimbarea caracteristicilor pe care le dețin produsele deja existente și sunt mai rentabile decât echipamentele dedicate de paletizare.

Dacă vorbim despre roboți industriali, aceștia pot efectua mai multe sarcini în procesul de producție, de la ambalare, încărcarea paletului și, eventual, alte sarcini pe lângă cele de paletizare.

Utilizarea roboților scade costurile de producție

La fel ca în majoritatea celorlalte industrii, reducerea costurilor cu personalul pentru a concura în economia globală actuală este prioritatea numărul 1 pentru producători. Concentrarea actuală pe îmbunătățirea continuă necesită ca toate aspectele proceselor de fabricație să fie examinate îndeaproape pentru a se maximiza eficiența ori de câte ori este posibil. Și, în timp ce majoritatea companiilor producătoare au făcut investiții semnificative în automatizarea procesului de producție, multe companii nu au actualizat procesele de ambalare și paletizare, care rămân consumatoare de timp și de forță de muncă. Atunci când se ia în considerare siguranța pe care o oferă un braț robot în comparație cu ridicarea și stivuirea manuală, economiile generale pot fi și mai semnificative.

PUBLICITATE

Cu un braț robot, beneficiile sunt multiplicate, asta însemnând mai puține ore de muncă, mai puține cereri de despăgubire din partea angajaților, numărul produselor deteriorate este în general redus, erorile sunt reduse, numărul de retururi este redus, costurile de expediere scad, iar costul total al produsului este redus.

Industria roboticii analizează acum proiecte în care un singur robot este dedicat unei singure stații de paletizare, deoarece utilizatorii încearcă să evite echipamentele convenționale de manipulare a materialelor și amplasează roboții la capătul liniei pentru a efectua operațiuni complete de paletizare. Trebuie specificat și faptul că cele mai mari canale de distribuție impun cerințe specifice configurațiilor de ambalare și paletizare, solicitând și mai multă versatilitate. Aceste solicitări au dus la o creștere semnificativă a roboților industriali, roboților de paletizare și brațelor robotizate, precum și la o accelerare a numărului de producători care achiziționează roboți pentru operațiuni de ambalare și paletizare.

În plus, viitorul este foarte promițător, mai ales în ceea ce privește caracteristicile unui braț robot. Mai precis, experții din domeniul echipamentelor specializate sunt de părere că roboții cu două brațe vor deveni din ce în ce mai obișnuiți în următorii ani, deoarece două brațe permit efectuarea simultană a mai multor operațiuni, facilitează manipularea obiectelor dificile, evită eventualele interferențe și permit și mai multă flexibilitate.

Comunicate de presa

Lucrări la Uzina de apă Tilișca, cu afectarea furnizării în Galeș, Tilișca și Săliște ( partial )

pe

În cadrul lucrărilor de întreținere a prizei de captare de la Uzina de apă Tilișca, Apă Canal Sibiu SA anunţă că miercuri, 29 septembrie ac, între orele 08,00 – 18,00 se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru consumatorii din localitățile Tilișca și Galeș, precum și pentru cei din orașul Săliște, de pe străzile : Foltești, A. Șaguna, Pieții Vechi, Grui (parțial), Cățănaș, Vâlcel, D.Marcu, Picu Pătruț, Reuniunea Meseriașilor, Livezii, Șteaza, Tarniței, Tăbăcarilor, Taberei, Gării (parțial), Zăvoi, V. Iliu, Sub Vii, Întrepărauă, Podului și Iazului.

Lucările au ca scop decolmatarea prizei de captare și va duce la o îmbunătățire calitativă a apei brute preluate în scopul potabilizării.
Rugăm abonaţii să-şi asigure rezervele necesare de apă !

PUBLICITATE

Relaţii suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Ad

DELGAZ