Acum citesti:
Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării în zona Frații Buzești-Nicolae Iorga
Intreg articolul 40 secunde de lectura

Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării în zona Frații Buzești-Nicolae Iorga

Apă  Canal SA Sibiu anunță că luni, 4 septembrie 2017, între orele 9-12 vor fi executate lucrări de cuplare a noii rețele de apă potabilă ce va face legătura între str. Aleea Frații Buzești și Calea Cisnădiei. Pe durata  intervenției se va întrerupe  furnizarea apei pentru blocurile  cuprinse în perimetrul delimitat de străzile: Frații Buzești-Calea Cisnădiei-Nicolae Iorga.
Lucrările sunt executate de S.C Instal Grup  S.R.L în cadrul  contractului   de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare cu branșamente și  racorduri noi, in cartierul  Hipodrom III. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777,  telverde 08008.202.202.

Sibiu 100% nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate pe site. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

SC SON Management SRL - Ziarul Sibiu 100% - nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.