2.7 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Peste 30.000 de oameni, la prima editie Obor Fest

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Prima editie a Obor Fest a adunat, in trei zile, 30.000 de oameni in Targul Obor. Castigatoarea tombolei, Otilia Giurca, va pleca la Paris timp de patru zile. Initiativa, deloc usoara, de a da viata unei parti a Sibiului uitata de lume, a avut roade. In trei din cele patru zile cat a avut loc Obor Fest, peste 30.000 de mii de oameni au venit la Obor Fest pentru a se distra. Preturile accesibile, precum si ringhispielurile i-au atras atat pe copii, cat si pe parinti. Unele dintre cele mai importante momente ale zilei au fost concertele. Mii de tineri au venit in fiecare seara la Obor Fest pentru a-i vedea pe Maxim, Lore, Dorian Popa si Alina Eremia.

 

„Ne bucuram ca am reusit sa ii facem pe sibieni sa vina la Obor Fest si ca am schimbat Targul Obor pentru cateva zile. A fost un weekend plin de evenimente, insa numarul de 30.000 de oameni ne spune ca am fost destul de apreciati”, spune managerul Obor Fest, Alexandru Kosman.

Invitat de onoare al Obor Fest a fost chiar primarul Sibiului, Klaus Johannis, care duminica, in jurul pranzului a venit sa vada cum s-a transformat locul in timpul evenimentului.

„Echipa mea si cu mine am cautate metode sa venim mai mult in intampinarea sibienilor, sa pregatim mai multa distractie, si, iata, Obor Fest, o noutate, se pare ca este deja o marca de succes”, a spus primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Prima editie a Obor Fest a avut ca premiu si o excursie la Disneyland Paris. Norocoasa este Otilia Giurca si are 45 de ani. Ea va pleca impreuna cu fiica ei pentru patru zile la Disneyland Paris dupa ce a cumparat un bilet in valoare de un leu, ban care va ajunge la Gradinita Veseliei pentru a-si contrui un loc de joaca pentru cei 300 de copii care invata pe Calea Poplacii.

Obor Fest a avut loc intre 3 si 6 iulie, in Targul Obor.

Proiectul a fost realizat de Asociatia Culturala Inedit Production si co-finantat de Primaria si Consiliul Local Sibiu.

Parteneri: locul de joaca Mish Mail, Natur House

Eveniment sustinut de Kiss FM. 

Premii oferite: K&M, Mish Mail, ING, Humanitas, 

Parteneri media: Sibiu100%,  Turnul Sfatului, Tribuna, oradesibiu,ro, stiridesibiu.ro, sibiunews.net, sibiu.net, zilesinopti, ghidsibiu, cemerita.ro, Komma Media

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

RAPORTOR LOCAL. “Anghel Saligny” va ridica județul

Primarii din județul Sibiu și Consiliul Județean Sibiu s-au mișcat bine în ceea ce privește depunerea proiectelor în programul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect