Acum citesti:
Raluca Turcan: Noul spital nu e un subiect de joacă ci unul foarte serios pentru sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

Raluca Turcan: Noul spital nu e un subiect de joacă ci unul foarte serios pentru sibieni

Consiliul Județean Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu sunt într-o etapă avansată pentru construcția noului spital. Acesta nu e un subiect de joacă ci unul foarte serios pentru sibieni. Nimeni să nu se joace cu el în scop politicianist!
La Sibiu, Liviu Dragnea și Mihai Tudose erau în campanie electorală. Ca în orice campanie electorală, probabil folosesc aceleași metode, promit mult și fără măsură.
Totusi, dacă prim-ministrul României s-a angajat să finanțeze construcția unui spital județean nou și sursele de finanțare identificate deja de autoritățile locale vor fi completate cu fonduri guvernamentale, ar putea fi o garanție în plus și nu poate decât să ne bucure. Cu toate acestea, informațiile liderilor PSD păreau superficiale, improvizate și este posibil să asistăm iarăși la o manipulare.
Consiliul Județean Sibiu împreună cu Primăria Sibiu au identificat terenul care este gata intabulat, se pregătește proiectul medical, urmează să se facă studiul de fezabilitate, iar apoi începe licitația. Acesta este adevărul despre proiectul noului spital județean, pentru care autoritățile locale muncesc constant, de mult timp.
Fac un apel către conducerea PSD: să nu se joace cu o dorință uriașă pe care sibienii o au, de a avea un spital județean nou. Este o necesitate și o așteptare de ani de zile, care a început să prindă contur pentru rezolvare în ultima perioadă. Să lase bătălia politică la o parte, goana după voturi și să pună umărul, cu adevărat, la acest proiect care este foarte important pentru sibieni.

Sibiu 100% nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate pe site. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

SC SON Management SRL - Ziarul Sibiu 100% - nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.