Anunț începere proiect “Achiziție de echipamente la SC SERTECH INDUSTRY SRL”

Anunț începere proiect “Achiziție de echipamente la SC SERTECH INDUSTRY SRL”

SC SERTECH INDUSTRY SRL, cu sediul în loc. Sibiu, str. Frunzei, nr. 11, sc. B, ap. 22, jud. Sibiu, România, tel. 0745.503.634, fax 0369.815.447, e-mail office@sertech.ro, derulează începând cu data de 07.02.2018 proiectul cu titlul “Achiziție de echipamente la SC SERTECH INDUSTRY SRL”, în baza contractului de finanțare nr. 1125/07.02.2018, având codul MySMIS 103453.

Proiectul finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SERTECH INDUSTRY SRL la locația investiției de la punctul de lucru al societății din Municipiul Sibiu, str. Viile Sibiului, nr. 1, județ Sibiu și are o valoare totală de 1.348.909,16 lei, suma reprezentând valoarea totală a proiectului conform contractului, din care 890.820,29 lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 20.04.2016 (data începerii) – 31.12.2019 (data finalizării).

Obiectivul General al proiectului este dezvoltarea societatii prin diversificarea activitatilor de reparatii masini, prin inovarea procesului tehnologic si al serviciilor firmei.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Dotarea societatii cu 15 echipamente performante necesare si specifice activitatii
  2. Dezvoltarea capacitatii administrative

Date de contact beneficiar:

(Adresa loc. Sibiu, str. Frunzei, nr. 11, sc. B, ap. 22, jud. Sibiu, România,

tel. 0745.503.634, fax 0369.815.447, e-mail office@sertech.ro)

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.