Acum citesti:
Iepurașul de Paște a lăsat 1.000 de cadouri pentru vizitatorii Shopping City Sibiu
Intreg articolul 3 minute de lectura

Iepurașul de Paște a lăsat 1.000 de cadouri pentru vizitatorii Shopping City Sibiu

Cumpărături cu premii garantate, târg de bunătățuri tradiționale și ateliere pentru copii, în cadrul campaniei de Paște

Sibiu, 29 martie – Shopping City Sibiu dă startul campaniei de Paște pentru vizitatorii săi. Începând de mâine și până în Ajunul Învierii, cumpărăturile din centrul comercial pot aduce noi ocazii de shopping. Nu mai puțin de 1.000 de premii instant au fost pregătite de către Iepurașul de Paște, aproape jumătate sub formă de vouchere de cumpărături.

Astfel, vizitatorii care fac cumpărături de minimum 150 de lei în magazinele din cadrul Shopping City Sibiu, pot merge la Biroul de Informații cu bonurile fiscale emise în aceeași zi, pentru a primi unul dintre următoarele cadouri:

480 vouchere de cumpărături a câte 30 și 20 de lei (Escudo, C&A, Feeling, Poema, Amely, Kenvelo, Lee Cooper, Benvenuti, Yves Rocher, KitchenShop și Noriel Toys)

200 iepurași de pluș

200 cosmetice Douglas (mască de păr și balsam de buze)

70 specialități de Paște (50 pachete Auchan – cozonac și vin si 20 de bucăți de pască, oferite de Carrefour)

50 decorațiuni (20 perne decorative oferite de Danoti și 30 decorațiuni de Paște, oferite de Nobila Casa)

În plus, campania de Paște include, în perioada 2 – 7 aprilie, și un delicios târg de bunătățuri tradiționale, în Galeria Carrefour. Tot aici, vizitatorii se vor putea inspira pentru amenajarea casei de Paște, cu decorațiuni specifice.

Și, fie că sunt adulți, fie că sunt copii, toți vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia, pe 5 și 6 aprilie, să descopere tainele încondeierii de ouă, de la meșterii populari din zona Paltin-Bucovina. Atelierele vor fi susținute de 2 specialiste în intervalul orar 17:00 – 19:00, tot în cadrul Galeriei Carrefour.

Mai multe detalii pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Sibiu, precum și pe pagina de Facebook.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală de închiriat de 79.100 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din regiune, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

Sibiu 100% nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate pe site. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

SC SON Management SRL - Ziarul Sibiu 100% - nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.