5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Comunicat de presă privind demararea implementării proiectului

Cele mai citite

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND DEMARAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI

Dezvoltarea activității de lucrări de pregătire a terenului BIT DAR CONS S.R.L. prin achiziționarea de utilaje și echipamente performante

BIT DAR CONS SRL, cu sediul în România, Municipiul Sibiu, Str. Oncești, nr. 1, județul Sibiu, derulează în perioada 01.06.2019 – 31.10.2021, proiectul „Dezvoltarea activității de lucrări de pregătire a terenului BIT DAR CONS S.R.L. prin achiziționarea de utilaje și echipamente performante”, cod SMIS 132174, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 6416/18.12.2020 încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 –Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijiocii/ Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Cod apel proiecte POR/604/2/1 –Microintreprinderi.

Titlu proiect: „Dezvoltarea activității de lucrări de pregătire a terenului BIT DAR CONS S.R.L. prin achiziționarea de utilaje și echipamente performante”

Beneficiar proiect: BIT DAR CONS SRL

Program de finantare: Programul Operațional Regional 2014 – 2020

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Organism Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru

Valoarea totală a proiectului este de 1.479.763,02 lei, din care

Asistența financiară nerambursabilă este de 950.301,46 lei.

Cod SMIS: 132174

Obiectivul general al proiectului de investiții este reprezentat de dezvoltarea unei activități inovative a societății BIT DAR CONS S.R.L. care să asigure creșterea competitivității economice a acesteia, capabile să gestioneze în mod eficient resursele, să valorifice potențialul lor de inovare și de asimilare a progresului tehnologic.

Date de contact beneficiar:   (România, Municipiul Sibiu, Str.Oncești, nr. 1, județul Sibiu, telefon 0753082092, fax -, poștă electronică lucian.durdun@gmail.com)
spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect