Acum citesti:
Organizațiile și grupurile de inițiativă sibiene își pot înscrie proiectele la Semimaratonul Sibiu 2013 Sibiu, 4 aprilie 2013
Intreg articolul 2 minute de lectura

Organizațiile și grupurile de inițiativă sibiene își pot înscrie proiectele la Semimaratonul Sibiu 2013 Sibiu, 4 aprilie 2013

 

Proiectele cu impact în comunitate ale organizațiilor si grupurilor de inițiativă sibiene pot fi înscrise pentru a strânge fonduri în cadrul Semimaratonului Sibiu 2013. Înscrierile se fac până luni, 8 aprilie 2013, pe www.maratonsibiu.ro.

SemiMaratonul Sibiu 2013 este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru proiecte și cauze din Sibiu. Prima ediţie a avut loc pe 16 iunie 2012 şi a mobilizat peste 750 de persoane din comunitatea sibiană, care s-au implicat ca organizatori, alergători sau susţinători în cadrul acestui eveniment. 12 organizaţii non-guvernamentale au propus proiecte pentru comunitate care au fost susţinute de 180 de alergători şi 300 de donatori, persoane fizice şi companii, reuşind să mobilizeze 34.150 lei. 

Ediția 2013 a Semimaratonului va avea loc pe 25 mai și va aduna la start alergători pentru fiecare cauză înscrisă. Aceștia vor putea fi susținuți prin donații în bani pentru fiecare kilometru alergat sau prin donarea unei sume fixe. Sumele mobilizate de alergătorii și susținătorii fiecărei cauze vor contribui la punerea în practică a acestor proiecte. Organizațiile non-guvernamentale, grupurile de inițiativă, companiile și persoanele fizice își pot înscrie proiectele la Semimaraton, completând până pe 8 aprilie formularul de înscriere de pe www.maratonsibiu.ro.

Semimaratonul Sibiu 2013 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu și Asociația PeDale. În 2012 evenimentul a primit premiul pentru cel mai bun proiect mobilizator de resurse din comunitate la Gala pentru Supervoluntari Sibiu şi premiul pentru cel mai bun eveniment de strângere de fonduri din partea Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare din Cluj-Napoca.

Mai multe despre modul de desfășurare a Semimaratonului găsiți pe www.maratonsibiu.ro și https://www.facebook.com/MaratonSibiu.

Persoană de contact:

Ciprian Ciocan

Director executiv 

Fundația Comunitară Sibiu

T: +40-724-225.295

E: info@maratonsibiu.ro

www.maratonsibiu.ro

 

Sibiu 100% nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate pe site. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

SC SON Management SRL - Ziarul Sibiu 100% - nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.