4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Comunicat de Presă “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

“Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN, a încheiat cu succes, primul său proiect, cel pentru anul şcolar 2012 – 2013. În cadrul proiectului au fost cuprinşi 28 de beneficiari.

Aceștia sunt: 

17 beneficiari cu contract individual pe o perioadă de 10 luni ( septembrie 2012 – iunie 2013);

3 beneficiari cu contract individual pe o perioadă de 6 luni ( ianuarie 2013-iunie 2013);

4 beneficiari – intervenţii punctuale (aparat dentar fix, taxe şcolarizare, taxe participare festivaluri); 

26 beneficiari au primit cadouri de Paşte şi/sau Crăciun.

 

Suma totală achitată / beneficiari / proiect = 43.747,83 RON

În plus, beneficiarii AUAN, s-au bucurat şi de atenţia membrilor şi simpatizanţilor AUAN, care au înţeles nevoile multiple ale acestora şi au venit cu numeroase donaţii:

calculatoare, ghiozdane, plata meditaţii, meditaţii engleză;

aparat cu microunde, maşină de cusut, maşină de spălat;

bonuri de masă, pat pliant, saltea ;

rolle, pom de Crăciun + ornamente + globuri, schiuri, clăpari;

multe haine : România, Germania, Canada, Olanda;

aparate de fotografiat, telefoane mobile.

A fost primul proiect AUAN de anvergură, desfăşurat pe perioada primului an de activitate, perioadă în care toţi membrii AUAN, în baza voluntariatului, au depus o muncă susţinută. Cu toţii am avut multe de învăţat, am tras concluzii foarte importante, în baza cărora putem structura mult mai bine următoarele proiecte.

 Am dorit şi dorim ca activitatea asociaţiei să se desfăşoare în armonie, implicare şi ajutor reciproc, atât între membrii AUAN cât şi între AUAN şi beneficiari. Cu alte cuvinte, ca într-o familie. De asta am ţinut să aflăm părerea sinceră a beneficiarilor despre relaţia lor cu AUAN şi cum au simţit ei ajutorul primit de la AUAN, în scopul îmbunătăţirii permanente a activităţii pe care o desfăşurăm şi a implicării beneficiarilor în acţiunile nostre. Scrisorile primite de la ei ne-au încântat. Redăm mai jos punctul de vedere al unui singur beneficiar. Detalii despre întreg proiectul găsiţi pe site-ul AUAN :  http://www.alexandrananu.ro/2013/08/10/proiectul-pentru-anul-scolar-2012-2013/

„Sprijinul venit din partea Asociaţiei Umanitare Alexandra Nanu, a fost un real ajutor pentru mine şi chiar şi pentru familia mea. Aflându-ne într-o situaţie foarte dificilă din punct de vedere financiar, eu eram cea mai afectată pentru că, fiind elevă în ciclul liceal, părinţii mei nu-şi puteau permite să îmi asigure strictul necesar pe perioada şcolii. În puţinele intlniri avute cu membrii asociaţiei nu am avut ocazia să îi cunosc îndeajuns, însă pot spune un lucru sigur şi anume că sunt nişte oameni foarte călduroşi, care se străduie din răsputeri să ajute în bunul mers al acestei asociaţii. Ceea ce m-ar bucura, ar fi dacă aş putea face ceva, câtuşi de puţin, drept mulţumire pentru ceea ce mi se oferă. Încă un lucru care mi-ar place ar fi organizarea mai multor întâlniri atât cu beneficiarii cât şi cu membrii acestei asociaţii cu scopul de a ne cunoaşte mai bine şi poate în viitor noi, acutalii beneficiari, putem continuă ceea ce ei au început. Cele mai sincere mulţumiri. Cu stimă ….

Aducem cele mai calde mulţumiri tuturor susţinătorilor, simpatizanţilor, donatorilor, sponsorilor – în special firmei S.C. “Wenglor Electronic” S.R.L. care ne-a ajutat încă de la început cu suma de 10.000 EUR, partenerilor AUAN, celor care au donat 2% din impozitul pe venitul anului 2012, fără de care nu am fi putut realiza atât de multe, chiar din primul an de activitate.

 

Director Executiv – AUAN,

Nanu Dorica

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect