fbpx
Connect with us

Concurs

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”137729″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Ziarul Sibiu100% și Alec Blenche, unul dintre cei mai iubiți scriitori pentru copii, oferă cea mai nouă carte a editurii Univers – Aventuri în Țara Virtuților ’’.
Promotor al stilului de viață sănătos și deținător al site-ului viataverdeviu.ro, Alec crează o lume imaginară în care valorile și virtuțile sunt personajele principale. El reușește un lucru aproape imposibil: să explice unui copil ce înseamnă respectul, compasiunea, curajul, modestia.
Pentru a câștiga una dintre cele 10 cărți oferite săptămânal, toți copiii participanți la concurs trebuie să răspundă la întrebarea săptămânii, pe care o găsiți în linkul www.sibiu100.ro/concurs/curaj, folosind limbajul magic al imaginației, pe care ei îl stăpânesc atât de bine.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Concurs “Castiga o carte“”][/vc_column][/vc_row]

Advertisement
Advertisement
Advertisement

DELGAZ

  • Sistare alimentare gaze naturale in localitatea Slimnic, judetul Sibiu

    Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatea Slimnic, in data de 24 iulie incepand cu ora 2:00, ca urmare a unui incident survenit la reteaua de distributie gaze naturale. Echipele companiei lucreaza in vederea remedierii situatiei, reluarea treptata a alimentarii cu gaze naturale fiind estimata a se realiza pe parcursul zilei de 24 iulie, incepand cu ora 12:00, in functie de prezenta la domiciliu a  consumatorilor afectati, masura fiind necesara pentru efectuarea operatiunilor in conditii de siguranta. .  

Advertisement

Subiecte

ULTIMA ORĂ