Acum citesti:
Marius Cerghizan Aleargă pentru „Tabăra de Vară Micii Exploratori”, la semimaraton
Intreg articolul 2 minute de lectura

Marius Cerghizan Aleargă pentru „Tabăra de Vară Micii Exploratori”, la semimaraton

Tânărul Marius Cerghizan, coordonatorul primului club de Micii Exploratori din Sibiu, aleargă pentru a strânge fonduri pentru Tabăra de Vară Micii Exploratori! Întrebat de motivaţia sa de a se înscrie pentru prima data la o cursă de alergare, Marius spune entuziasmat: “Alerg pentru că am văzut influenţa bună pe care o are clubul Micii Exploratori asupra copiilor, cât şi amprenta taberelor în ceea ce priveşte comportamentul lor, ascultarea de părinţi, relaţiile noi de prietenie create, acceptarea copiilor diferiţi şi dezvoltarea unei atitudini mulţumitoare. Sunt implicat in club din 2011 şi doresc să contribui pentru ca toţi copiii care vin şi nu-şi permit financiar, să poată veni în tabără. Îmi doresc să adun cel puţin 500 de lei prin susţineri, aşa că apelez cu această ocazie şi la cititorii care mă cunosc sau cei care doresc să ma susţină să contribuim împreună la targetul de 10.000 lei a proiectului; prin faptul că dăruim, putem ajuta ca dorinţa copiilor să fie îndeplinită”.

Întrebat dacă are un motto pe care ar dori să ni-l împărtăşească, Marius aprobă: “valoarea reală a vieţii noastre stă în ceea ce am dăruit, nu în ceea ce am primit”.
Pentru cei care-i împărtăşesc viziunea de a transforma în realitate visul unui copil provenit din medii familiale cu risc social ridicat şi de a-l ajuta să se integreze într-un grup de copii, îl puteţi susţine accesând linkul de mai jos:

http://maratonsibiu.ro/sustinatori/inscriere-sustinator-2/

Bravo, Marius!

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.