Acum citesti:
Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă din Sibiu a ajuns la cea de-a XVII–a ediţie
Intreg articolul 2 minute de lectura

Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă din Sibiu a ajuns la cea de-a XVII–a ediţie

În perioada 2 – 5 noiembrie, la Sibiu se organizează cea de-a XVII–a ediţie a Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă. Organizatorii menționează că este unica manifestare de profil din România și a ajuns o adevărată tradiție pentru Sibiu. Astfel, în fiecare toamnă se reunesc aici circa 20 de edituri de carte religioasă din ţară şi străinătate, de diferite confesiuni.

Pe lângă lansările de carte specifice unui târg de carte, vor avea loc o serie de manifestări culturale care întregesc oferta culturală scrisă. Este vorba despre dezbateri pe teme culturale diverse, întâlniri cu scriitorii şi editorii, recital coral şi multe altele.

Manifestările vor avea loc în corpul B al Bibliotecii Județene Astra, între orele 10:00 și 20:00, intrarea fiind liberă.

Deschiderea Oficială a Târgului are loc joi, 2 noiembrie la ora 13:00. Deschiderea Oficială a Târgului are loc joi, 2 noiembrie la ora 13:00. Până în prezent, aproximativ 19 edituri din țară și-au anunțat prezența la acest târg. Este vorba despre editurile Andreiana, Deisis, Agnos, Oastea Domnului și Centrul de Cercetare Ecumenică din Sibiu, Egumenița din Galați , Renașterea din Cluj-Napoca, Doxologia din Iași, Agaton din Făgăraș, Bunavestire din Bacău și Lumea Credinței, Familia Ortodoxă, Evdokimos, Eikon, Christiana, Bizantina, Meteor Press, Sophia și Societatea de difuzare Supergraph din București.

Programul lansărilor şi al evenimentelor conexe poate fi consultat AICI.

DSC_4495

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.