9.5 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Surprize….bilingve la Shopping City Sibiu

Cele mai citite

Pe 3 noiembrie, cei mici și cei mari sunt invitați la Shopping City Sibiu la Atelierul de lectură pentru copii și părinți, un proiect interactiv de educație, organizat în parteneriat cu Raftul de cărți Usborne. În cadrul atelierului, cărțile bilingve (engleză-română) ale prestigioasei edituri Usborne îi vor purta pe participanți într-o călătorie magică cu povești.
Raftul de cărți Usborne aduce la Shopping City Sibiu o activitate bilingvă (engleză-română) plină de culoare și cuvinte, unde vor fi citite povești captivante, pe care mai apoi cei mici le vor desena și colora alături de Star Kids Center.  Atelierul, ce va avea loc în zona Douglas, între orele 18:30 și 20:00, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani. Participarea este gratuită, iar vorbirea cursivă a limbii engleze nu este o condiție pentru participare, atelierul fiind croit astfel încât toți cei prezenți să se bucure de o experiență completă.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Pompierii sibieni, prezenți pe Bulevardul Victoriei

Pompierii sibieni desfășoară un exercițiu, joi dimineața, pe Bulevardul Victoriei din municipiu, la rectoratul ULBS."Vă informăm că în acest...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect