Acum citesti:
Lansare de carte: Copiii sibieni învață să protejeze pădurile
Intreg articolul 1 minute de lectura

Lansare de carte: Copiii sibieni învață să protejeze pădurile

Asociația „Joaca de-a ecologia”, cu sprijinul Happy City by Wolf Imobiliare, lansează cartea „Pădurea de brazi a copiilor”, o poveste care îi învață pe cei mici să ocrotească copacii. Lansarea are loc sâmbătă, 25 noiembrie, ora 11.00, la Shopping City Sibiu, zona de restaurante. Evenimentul include teatru și muzică pentru copii. Cei mici vor descoperi povestea lui Tudor, personajul principal al cărții, printr-un spectacol de teatru de păpuși, cu participarea prietenilor de la „Fram Book Club” iar artista Teodora Pop le va sublinia micuților importanța copacilor, prin cântec.
Organizatorii au pregătit și o surpriză pentru cei mici: un brăduț cu rădăcină de la „City Flowers By Ioana Mihai Nechifor”, pe care să îl îngrijească.

Asociația „Joaca de-a ecologia” a fost înființată la Sibiu și urmărește educarea copiilor în vederea protejării mediului, prin inițiative variate. „Curățenie cu cei mici în Parcul Sub Arini” este una dintre ele și stă la baza cărții „Prietenii naturii” lansate în martie anul acesta. Cartea se află în top 10 lansări în 2017 la Librăria Habitus, în funcție de numărul de exemplare vândute.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.