Acum citesti:
Filarmonica de Stat Sibiu și-a adaptat programul pentru zilele de doliu național
Intreg articolul 2 minute de lectura

Filarmonica de Stat Sibiu și-a adaptat programul pentru zilele de doliu național

Filarmonica de Stat Sibiu are programat pentru joi 14 decembrie 2017 un concert simfonic în cadrul stagiunii muzicale 2017-2018. Având în vedere faptul că zilele de 14, 15 și 16 decembrie 2017 au fost declarate zile de doliu national, Filarmonica de Stat Sibiu a adaptat programul pentru concertul din 14 decembrie. Astfel, în deschiderea programului va fi interpretat “Marșul Funebru” (Marcia funebre: Adagio assai, în do minor) din Simfonia nr. 3 în Mi bemol major, op. 55 de Ludwig van Beethoven, în locul Suitei nr.3 în Re major de Johann Sebastian Bach. Concertul este dedicat memoriei Majestății Sale, Regelui Mihai I!

Seara va continua cu Concertul pentru pian şi orchestră în fa diez minor, op.20 de Alexandr Scriabin și Simfonia nr. 1 în do minor, op.68 de Johannes Brahms.

Biletele pentru acest concert s-au pus în vânzare începând din data de 11 decembrie 2017, la Casa de bilete a Sălii Thalia, în zilele lucrătoare, de luni până joi, între orele 10-12 și 13-16. Prețul unui bilet este de 20 și 30 de lei, în funcție de poziționarea locului în sală. Evenimentele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu sunt realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.