17.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Muzeul Gazelor marchează Ziua Artei Fotografice

Cele mai citite

Fotograful Feri Teglas expune în data de 11 ianuarie, de la ora 17:30, pe simezele Muzeului Gazelor Naturale, lucrări care fac obiectul expoziției „Tehnici de fotografie”. Este un eveniment prilejuit de celebrarea Zilei Artei Fotografice în România, zi marcată în fiecare an pe data de 11 ianuarie. Expoziția  prezintă lucrări exemplificatoare pentru diferite tehnici folosite în fotografie, cum ar fi macro, panorama, contre-jour, framing, expuneri lungi – fiecare fotografie conținând un paragraf descriptiv. Feri Teglas este fotograf și designer grafic, colaborând de peste 10 ani cu agențiile internaționale de fotografie stock Shutterstock, Dreamstime și Fotolia. Are în portofoliu peste 1.000 de fotografii folosite în manuale, reclame, lucrări științifice și presă.
Expoziția poate fi vizită în perioada 12-25 ianuarie, în interalul orar 9-15.30, la Muzeul Gazelor Naturale situat pe Șoseaua Sibiului numărul 5 din Mediaș.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziția „Epoca de aur: Ieri, (azi) și mâine” de Andrei Pandele ajunge și la Sibiu

După București și Timișoara, expoziția de fotografie a lui Andrei Pandele, organizată de Universitatea Brighton (UK), Asociaţia Culturală Neo...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect