Acum citesti:
Luna iubirii, sărbătorită la Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

Luna iubirii, sărbătorită la Mediaș

Medieșenii vor sărbători iubirea pe parcursul întregii luni februarie. Primul eveniment are loc în data de 14 februarie, de la ora 11:00, când în Sala de ședințe „Daniel Thellmann” a Primăriei Mediaș are loc o dezbatere având ca temă „Dragobete vs. Valentine’s Day.” Participă elevi de la Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth, Liceul Teoretic Axente Sever, Liceul Tehnologic Școala Națională de Gaz și Colegiul Tehnic Mediensis. Aceștia vor forma patru echipe care vor susține argumente pro și contra. Tot miercuri, 14 februarie copiii pot citi despre iubire la Biblioteca Municipală „St.L. Roth” , secția copii, în cadrul unei acțiuni ce are ca temă „Dragobetele, sărbătoarea tinereții și a iubirii.” În 16 februarie, la Sala Traube va fi un concert de muzică corală susținut de Corul Continental și Orchestra Continental, iar în 18 februarie, la ora 17:30, în aceeași locație, are loc un spectacol folcloric „Dor de primăvară” cu artiști de muzică populară și ansambluri folclorice.

Vineri, 23 februarie, la Muzeul Municipal Mediaș are loc o acțiune dedicată copiilor și adolescenților. „Între Valentin și Dragobete” se va desfășura în colaborare cu Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth, iar la Sala Traube, de la ora 17:00 un spectacol de Stand-up Comedy cu Cătălin Bordea, Ana Maria Călița și George Tănase. De asemenea, sâmbătă 24 februarie, de la ora 11:00, la Sala Traube se va juca piesa de teatru „Frumoasa și bestia”, iar începând cu ora 16:00, medieșenii sunt așteptați la pationarul din Piața Regele Ferdinand I, la evenimentul „Iubește Românește”. Vor fi dansuri moderne pe gheață, muzică, sesiuni foto, tombolă cu premii și multe alte surprize. Atmosfera va fi întreținută de către tinerii Bristena Tătar și Emanuel Varga și de către membrii clubului „Magic of the Dance.” Intrarea la pationar va fi liberă pentru toate cuplurile.

Evenimentele sunt organizate de Primăria Municipiului Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.