Acum citesti:
Turneul La Vida Loca ajunge și la Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

Turneul La Vida Loca ajunge și la Mediaș

La fel ca anul trecut, turneul La vida Loca ajunge și în municipiul Mediaș. Evenimentul La Vida Loca din municipiul de pe Târnava Mare este programat duminică, 4 martie, de la ora 19, la Casa Schuller. Intrarea la acest eveniment este liberă.

Flautistul Matei Ioachimescu și pianistul Alfredo Ovalles revin în România cu show-ul de succes internațional La Vida Loca. Programat în nouă orașe din țară, turneul La vida Loca începe pe 27 februarie și se încheie pe 18 martie.

Cei doi artiști de renume internațional, flautistul de origine română Matei Ioachimescu și pianistul venezuelean Alfredo Ovalles, aduc noi impulsuri în repertoriul pentru pian și flaut cu cele mai îndrăgite cântece și dansuri în cadrul celei de-a treia ediții a turneului „La Vida Loca”. În perioada 27 februarie – 18 martie, orașe precum Mediaș, Oradea, Cluj, Timișoara, Deva sau București găzduiesc un program crossover unic, la granița dintre muzica clasică, jazz și pop-rock contemporan.

Matei Ioachimescu, flautistul al cărui parcurs muzical a început în România și s-a desăvârșit la Academia de Muzică din Viena, alături de Alfredo Ovalles, format la Universitățile din Statele Unite și Austria, vă oferă o evadare din cotidian. Pentru ediția din acest an a turneului, cei doi au selectat partituri care sparg granițele dintre muzica clasică, jazz, ajungând la sonorități pop- rock contemporane.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.