Acum citesti:
Concurs de Creație Literară “Lirismograf”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Concurs de Creație Literară “Lirismograf”

Ca ȋn fiecare an, Concursul de Creație Literară ”Lirismograf” ȋși deschide cu generozitate porțile pentru a-i primi pe tinerii scriitori romȃni și a-i ȋncuraja să ȋmpărtășească lumii harul creației și al beletristicii. A XVIII-a ediție a concursului organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani, pasionați de literatură, cu o aplecare specială spre actul de creație literară. Cele mai bune lucrări primite la concurs vor fi publicate ȋn Antologia Conexiuni 2018, iar autorii acestora vor primi prin poștă un exemplar al Antologiei.

Concursul este organizat pe patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie, critică literară, iar tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 15 martie 2018. Detaliile concursului se regăsesc pe www.casastudentilorsibiu.ro și www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/.

”An după an, calitatea prestației literare este din ce ȋn ce mai rafinată, rȃndurile scrise de tinerii participanți au atins un apogeu ȋn cadrul procesului de afirmare a identității și a sentimentelor cotidiene amplificate de arderile interioare specifice vȃrstei. Așteptăm cu drag lucrările tinerilor și la această ediție a concursului,” a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.