Acum citesti:
Expoziții dedicate femeii și ateliere pentru elevi, în martie la Biblioteca Municipală
Intreg articolul 2 minute de lectura

Expoziții dedicate femeii și ateliere pentru elevi, în martie la Biblioteca Municipală

Luna martie este dedicata, la Biblioteca Municipală din Mediaș, femeii și atelierelor pentru copii. Secția Copii din cadrul Bibliotecii Municipale „Stephan Ludwig Roth” Mediaș organizează joi, în data de 8 martie, cu începere de la ora 10, activitatea „Femeia..o zi a ei”. La activitate vor participa preșcolarii de la Grădinița numărul 5, educatoare Cosmina Fulea. Invitata va fi Geanina Anca de la Poliția Română. Copiii vor afla despre bunele maniere pe stradă și în mijloacele de transport, dar și despre profesia de polițist-femeie.

Până în data de 16 martie 2018 la Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth” este deschisă o expoziție de carte tematică intitulată „Femei în literatură.”  În perioada 19 martie – 30 martie 2018, tot la Biblioteca Municipală Mediaş va fi prezentată o expoziție de carte intitulată „Martie aniversar.”

Între 26 și 30 martie, tot la Biblioteca Municipală Mediaș se va desfășura „Şcoala Altfel”, unde vor fi organizate mai multe ateliere. Astfel, în 27 martie, între orele 9-12 este programat atelierul „Primăvara naturii şi a copiilor”, invitaţi fiind elevii clasei I-a A de la  Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”, îndrumaţi de profesorul pentru învăţământ primar Camelia Ciugudean. În 28 martie între orele 9-12 are loc un „Atelier de pictură pe sticlă”, invitaţi fiind elevii clasei a III-a A de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”, îndrumaţi de profesorul pentru învăţământ primar Marcela Florea. În 29 martie, tot între orele 9-12, este programat atelierul „Un ceai cu aromă de carte”, invitaţi fiind elevii clasei I-a B de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”, îndrumaţi de profesorul pentru învăţământ primar Emilia Muntean.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.