Acum citesti:
Concursul „Lirismograf” și-a deschis porțile
Intreg articolul 1 minute de lectura

Concursul „Lirismograf” și-a deschis porțile

Până în 15 martie se pot trimite lucrările pentru cea de-a XVIII-a ediție a concursului de creație literară „Lirismograf”. Pot participa tinerii scriitori români cu vârte între 16 și 30 de ani. Cele mai bune lucrări primite la concurs vor fi publicate ȋn Antologia Conexiuni 2018, iar autorii acestora vor primi prin poștă un exemplar al Antologiei.
„An după an, calitatea prestației literare este din ce ȋn ce mai rafinată, rȃndurile scrise de tinerii participanți au atins un apogeu ȋn cadrul procesului de afirmare a identității și a sentimentelor cotidiene amplificate de arderile  interioare specifice vȃrstei. Așteptăm cu drag lucrările tinerilor și la această ediție a concursului,” a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.
Concursul este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu și are patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie și critică literară. tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com. Detaliile concursului se regăsesc pe site-ul instituției și pe pagina de facebook. www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.