Acum citesti:
Expoziție de pictură și grafică la Muzeul de Artă Contemporană
Intreg articolul 1 minute de lectura

Expoziție de pictură și grafică la Muzeul de Artă Contemporană

De miercuri, 7 Martie,  Muzeul  de Artă Contemporană din cadrul Muzeului Național Brukenthal găzduiește expoziția „Surreal United”, ce îi are ca protagoniști pe artiștii contemporani sibieni Andrea Gabriela Bernath-Doncuțiu și Claudiu Rudolf Doncuțiu.
„Surreal United” reprezintă cel de al treilea demers expozițional al celor doi, pictor și grafician. Organizatorii spun că producțiile lor artistice, deși de facturi diferite, se completează prin faptul că simbolistica se îmbină, pe când tematicile pun în lumină diferențele de abordare.
Expoziția aduce în atenție lucrări de pictură și grafică aflate sub semnul realismului magic. „Realitatea este diferită pentru fiecare dintre noi, dar „Surreal United” ne va provoca să ne întrebăm: „ce este real în fond ?”. Cu un puternic caracter suprarealist, sugerat de titlu, artiștii își unesc viziunile pentru a rezulta magia unei noi lumi, ale cărei profunzimi le vom putea explora în voie”, mai spun organizatorii.
„Surreal United” este deschisă între 7 martie și 1 aprilie la Muzeul de Artă Contemporană, aflat pe Strada Tribunei, nr. 6.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.