Acum citesti:
Şcoala de Vară de la Răşinari își caută artiștii
Intreg articolul 2 minute de lectura

Şcoala de Vară de la Răşinari își caută artiștii

rasinari

S-a dat startul înscrierilor la Şcoala de Vară de arte plastice, organizată de către Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu şi Primăria Comunei Răşinari. Este vorba despre cea de-a III-a ediție a unei tabere dedicate artiștilor plastici debutanți și pofesioniști. Anul acesta sunt disponibile 10 locuri pentru artiştii dornici să îşi îmbunătăţească tehnicile de lucru la desen şi pictură. Organizatorii au început înscrierile pentru a selecta cei mai pasionaţi artişti. Aceştia pot trimite aplicaţia de înscriere pe site-ul www.aios.ro/rasinari2018.

Sistemul de selecție al artiștilor participanți se va afce pe bază de portofoliu, de către profesorii și mentorii Școlii de Vară. Invitatul special al juriului este Bogdan Mihai Radu, câștigător al premiului 1 la Oxford International Art Fair 2018.

Rezultatele Școlii de Vară de arte plastice vor fi expuse publicului larg, cele mai bune lucrări de artă fiind vernisate în două expoziţii publice în Rășinari și Sibiu, ulterior transformate într-un catalog de artă ce va fi distribuit participanților.

Participantul cel mai talentat va avea șansa să organizeze o expoziție personală în cadrul unei Gale ce va avea loc la Primăria Municipiului Sibiu în luna noiembrie iar apoi chiar să expună în ateliere personale şi galerii de artă din Bucureşti şi din ţară. Acesta va fi pregătit timp de două luni de zile de către profesori şi mentori colaboratori ai Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu.

Şcoala de Vară de arte plastice de la Răşinari are loc în perioada 24-30 iunie 2018.

Scaoala de Vara de arte plastice (4)
Scaoala de Vara de arte plastice (1)
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.