Acum citesti:
Minionii au facut spectacol pe „Corso” de Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Minionii au facut spectacol pe „Corso” de Sibiu

Simpaticele personaje de film, animatie si chiar jocuri pe calculator insufletite de catre actorii companiei „Cia Cincopeocio” din Spania au reusit sa adune in jurul lor sute de oameni de toate varstele in timpul reprezentatiilor ce au avut loc pe pietonala Nicolae Balcescu.

Este pentru prima oara cand la Festivalul International de Teatru de la Sibiu prind viata personaje din desenele animate.

Cei 3 actori costumati in personajele Stuart, Bob si Kevin au fost vedetele incontestabile ale orasului, cel putin din prisma celor mici. Nici adultii nu s-au lasat mai prejos. Cu totii au dansat si si-au facut selfie-uri cu simpaticii spanioli.

Cei care au ratat reprezentatiile de astazi, mai au maine inca o sansa de a se intalni cu Minionii care defileaza pe „Corso” de Sibiu.

Reprezentatiile de marti sunt programate sa aiba loc tot pe Bulevardul Nicolae Balcescu de la orele 17.30 respectiv 19.45.

Fiecare reprezentatie a indragitelor personaje dureaza cate o jumatate de ora.

Editia cu numarul 25 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu a inceput vinerea trecuta si se va incheia duminica. In tot acest timp sibienii pot participa la cele peste 500 de reprezentatii artistice din programul festivalului. Pentru anul acesta au venit la Sibiu peste 3 mii de artisti din mai bine de 70 de tari.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.